Yoksa bunu önemsemez ve kafaya takmaz mısınız?
Sevgilinizin doğum gününüzü unutması bir sorun mudur?

Yoksa bunu önemsemez ve kafaya takmaz mısınız?
Sevgilinizin doğum gününüzü unutması bir sorun mudur?

Ben genel olarak doğum günlerini önemsiz buluyorum ama iş sevgilimin doğum gününe gelince kutlarım. O benim doğum günümü kutlamazsa da zoruma gider açıkçası.
Hatırlamasını isterim ama unuttu diye sorun yapmam.
Bana sorarsan sevgililer arasında özel günler, sevgi ve özenin göstergesidir. Doğum gününün unutulması biraz buruksal bir durum ama dünyanın sonu değil elbette! Bunu nazikçe hatırlatırsın ve belki birlikte sonradan kutlarsınız! Ama hatırlamak önemli; sevgiyi detaylarda gösteririz sonuçta. Sen olsan sorun eder miydin ya? 😅✨
Cevap
13Cevap
Evet, diğer özel günlerin hiçbiri umurumda değil ama doğum günü başka.
Unutmam. Aynı şekilde kutlarım bende.
Değildir olabilir insanlık hali
Benim için sorun değildir ben bile kendi doğum günümü kutlamıyorum zaten.. birlikte olmamız yanımda olması benim için yeter de artar bile.
Evet benim açımdan büyük sorun… şimdiye kadar hiç hayatımdaki biriyle kutlamadım bütün hepsini telafi etmeye gücü yetecek biri olsun mümkünse olmuşken… varlığı yokluğu bir olmasın…
Sorun olur ben böyle günlere önem veririm tek güne sığdırmak degil hatirlamasi gerekir diye düşünüyorum
Bir kere unuttuysa ufaktan sitem eder geçerim unutmayı alışkanlık edindiğini farkettiysem sağlam arıza çıkarırım
Doğum günümü hatırlamasını isterim, yani sonuçta hayatındaki kişinin en özel günlerinden birini hatırlaması gerek bence
Sorun olur evet, neyse ki sevgilim herkesten önce kutlamıştı 😄
Hiç unutmadığı için sorun etmedim 🥲 eder miyim bilemiyorum
Hediye falan beklemem ama doğum günümü bilmesi şart madem beni seviyor değer veriyor
Tabikide unutmamalı asla, hatta sizden önce o hatırlamalı çünkü sevgilisisin sonuçta bilmesi gerek.
Sevdiğin adamin/kadinin doğmuş olduğu gün en güzel sekilde hatirlanmayi hak eder.
içten içe incinir içime kapanırım da pek mümkün gözükmüyor
yani o zamanki duruma bağlı gerçekten çok kötü zamanlarsa bişi demem sonrada kutlayabilri
Sevgilisi doğum gününe takmayan hiç umurumda değil zaten o malın teki
Evet tabiki bir sorundur. Yoldan geçen biride benim doğum günümü bilmiyor. Sevgilim de bilmese yoldan geçen birinden ne farkı olucak?
Evet büyük bır sorun
Benim için önemsiz
Değil ya üzülürüm ama kıyamette koparmam
Unutmuştu eski sevgilim acısını kaç gün trip atarak yiyerek geçirdi hatırlamıyorum shahsh
evet problemli. demek ki aklında değilsin.
Böyle şeyleri pek kafaya takmam..
evet büyük bir sorun
Evet
Ay evet üzülürüm
sorundur
Değildir
Ayrılırım.
Eski sevgilim olur direkt
Benim için sorun unutursa alınırım.
Sorundur tabi
Bi zahmet hatirlasin abiii
sorun tabiki qmk hatirlicak