Yarın da daha önceden aldığım Fenerbahçe forması ve Yellow maskotu evine gidecek; muhtemelen onları da atacak. Haftaya da daha önceden planladığımız 1 haftalık deniz tatilimiz var. Ona da gelmez muhtemelen ve para yanacak.
Soru değil, sadece içimi dökmek istedim. Çünkü kendimi kötü hissettim ve hayatımın aşkını kaybettiğimi anladım
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden ayrılmistinizkineee
Evlenebilmek için okuluma, tezime ve işime çok yoğunlaştım. Bunu yaparken onu ihmal ettiğimi ve yanında olmadığımı söyledi ve bu yüzden benden koptuğunu söyledi.
Ona giden yolda çabalarken, onu ihmal etmen büyük yanlış gerçekten. Bittiğine inanmadığın için mi ısrarla hediyeleri vs gönderiyorsun, barışmak için mi?
Kendisini görmek ve barışmak için türkiye’ye geldim ve her geldiğimde ona hediyeler aliyorum.
Ona vakit ayır, düşüncelerini önemsediğini, pişman olduğunu, hata ettiğinin farkında olduğunu göster. Bu çok daha önemli
Yaptım bunları ama değişen bir şey olmadı, her şeyi denedim. Ondan bir adım bekliyorum çünkü uçakla 4 saat geldim ve evine 10 dakika her zamanki oteldeyim, bulışmak istediğimi söyledim 2 defa ama kabul etmedi
Atma gelir alırım deseydin
evine gitsem gebertir beni, gitmeyecem evine, belli ki istemiyor
Kapının önüne koysun.
Vallah köpeği var, ısırır beni
Bu Kadınların Şımarıklığı'da Çekilmiyor
sevmiyor galiba beni, bunu cok iyi anladim bugun ama en azindan her seyimi verdim, ve cok daha fazlasini hatta. Benim icim rahat olacak gibi bu surecten sonra
Hayırlısı Olsun
Neden ayrıldınız?
Evlenebilmek için okuluma, tezime ve işime çok yoğunlaştım. Bunu yaparken onu ihmal ettiğimi ve yanında olmadığımı söyledi ve bu yüzden benden koptuğunu söyledi.
Bahane diye yorumladım..
koydu bu cumle, evlenme teklfi etcektim.
Ah ah..
Büyük bir şey olsa okey de böyle basit şeyler için birini kaybetmek..
Seni istemiyor işte..
Evet anladım bunu ve bir daha bir şey almama, yazmama kararı aldım, yenilgimi kabul ettim, yüreğime taş bağladım adeta
Ezik oglu ezik puansjsjsj
sen kesin kendisindir
Ne oldu ya bu kadar umarım atlatırsın😓
Evlenebilmek için okuluma, tezime ve işime çok yoğunlaştım. Bunu yaparken onu ihmal ettiğimi ve yanında olmadığımı söyledi ve bu yüzden benden koptuğunu söyledi
Hadiya hiç mi konuşmuyordunuz gün içinde.
hayir konusuyorduk baya, minimum 3 saat ve telefonla da, video ile de konusuyorduk
Allah Allah iyimiş valla çok ilginç bir kızmış cidden. Yani kötülemek istemiyorum günahını almayım ama hakkında hayırlısı olsun.
cok koyuyor ya, cope atmak ne demek...
O kadar nefret etmiş senden zor bir durum🥲
Sen bence artık ona bir şey alma en iyisi.
Evet almayacam, yarın fenerbache forması ve yellow maskotu gidecek, onu da dedim daha önce aldığımı ve iade edemiyorum, onu da çöpe atar ve hikaye biter
Öfkesinin geçmesini bekle
Abla, Avrupa’dan Türkiye’ye 4 gün önce geldim, her zaman kaldığım otele yerleştim. Otel, kendisinin evine 10 dakika uzaklıkta. Yüzümü bile görmeye gelmedi, son bir görüşme için bile gelmedi.