Babama kızdım bağırdım senin eşyan gibi niye sorup söylemeden atarsın ben senin eşyanı sormadan atıyor muyum dedim kurumuş dökülüyor evi kirletiyor diye bana sormadan gitmiş çiçeği çöpe atmış ya aynısını yaptır dedim yaptıra yaptıra minderin üzerindeki gülsüz şey yapmış ya sinirden çatlicam bilmiyorsun madem niye başkasının eşyasına burnunu sokuyorsun. çiçekçi ye gitsem bu çiçeğin adı ne ne diyip de yaptırabilirm nişanlımın haberi yok söylemedim geri yerine koymak istiyorum (9 aylık çiçek bu arada fotodaki ler isteme gününden kalma)
Yaaa nişanlım istemeye geldiği çiçeği babam çöpe atmış napmam lazım?
Altü üstü bir çiçek için kalp kırmaya değmez. Olaki allah göstermesin nişanlından ayrıldın gene sana destek olacak kişi ailendir. Babandan bu yüzden özür dilemelisin bence. Ayrıca 9 ay önce getirdiği çiçeği mi soracak sana. Kurudu döküldü bende attım dersin ne var bunda. Çok laf edecek biri ise kalıcı bir çiçek getirse imiş o zaman.
biraz fazla mı abartmışın ki acaba o senin baban ya biraz saygılı ol nişanlına doğru düzgün her şeyi anlatsan haberim yokken babam kurumuş diye atmış diye sorun etmez bence yani anlayışla karşılaması gerekir onun da
@dusunceliym ne yaptın ne zaman düğün hatrlıyoesn konştuk nişanlıdan bahsetin. bir de fizyoterapist dedin konştk tekrar geldimi ama buldk sen takp atsana
çiçeğe kızmadım olan oldu zaten. kendi kafasına göre iş yapmasına sinirlendim çiçek ona gelmiş gibi karar veriyor kurudu diye çöpe attım dedi ya insan bir sorar napacaksan yap dökülüyor bu diye hiçbişi yok kendi kafasına göre iş yapması deli ediyo beni
En İyi Cevaplar