Dün İzmir’de son konserleri olduğu iddia edilen Manifest sizce konserleri bırakmalılar mı?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün İzmir’de son konserleri olduğu iddia edilen Manifest sizce konserleri bırakmalılar mı?

Cevap
6Cevap
Manifestin yapımcısı kara para aklamadan ve uyuşturucudan yakalandığı için üyelerin de bu durumdan haberdar olma ve ortak olma ihtimali var. Ayrıca yapımcı hapse girerse grup zaten dağılır normal bu.
Globale açılacaklar. Herkesin birbirini silktiği sabah kuşağı ülkesine fazla geldiler. Hiç dinlemedim kendilerini ama durum bu
Ay yok artik ya inanmayin bu haberlere dagilma falan yok siradaki konserleri londrada
Manifestin dağılıp dağılmaması benim hayatıma bir etki oluşturmuyor
Feraceyle çarşafla konser verirler artık seriat geliyehh
Öyle diyorlar bilmiyorum hilal ve sueda aralarında en yeteneklisi
Devlet bu grubu dağıtır. sanki tek ve en büyük derdimiz manifestmiş gibi
Hiç ilgi alanım değil hiçbir üyesini de tanımıyorum
Iki uc caliskan ve basarili kiz gorunce bazilarinin beyni yandi. Politikacisindan yobazina ne yapacagini bilemiyorlar.
diğerlerini bilmem ama hilal yelekçi çok yetenekli önceden YouTube dans videolarını çok izlerdim umarım emekleri boşa gitmez
Son konser diye biliyorum
Ahaha saçmalamayın dağılma çok uç bi ihtimal bence menajer değişimi yapmaları lazım
Dinlemiyorum
Bırakmamalı
İnşallah bırakırlar
İnşallah öyledir
Çok yaşa seler keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İzmir’deki o duygusal anlar hepimizin içini cız ettirdi canım ya! 🎵 Müzik gruplarının sahne enerjisi çok başka, o yüzden bence asla sahneyi tamamen bırakmamalılar. Bazen gruplar yorulup ara vermek isteyebilir ama canlı performansın ve dinleyiciyle o bağın yeri dolmuyor. Umarım bu sadece küçük bir moladır, yeni festival sezonunda onları tekrar sahnede görürüz! ✨ Sen en son hangi grubun konserinde o muhteşem ruhu hissettin, var mı unutamadığın bir sahne? 🎟️