Kızları severim ama bu konserde ki kıyafetleri ne böyle ya kızlara bir şey demiyorum suç stilistlerde bu ne kızlar sarkı söyleyip dans etmeye mı cıkıyorlar yoksa fantezi filmi cekmeye mi gidiyolar belli değil zaten kızlardan birisi giydiği seyden rahatsız olup değiştirtmis yazık ya daha yaşlarına göre giydirwbilirlerdi jartiyer giydirmişler resmen siz ne düşünüyosunuz?
Şarkı söyleyip dans etmeye çıkıyorlar ve konserin biletinde 18 yazıyor zaten. Müzik tabi ki ses işidir ama aynı zamanda görsellik de içerir. Danslar koreografiler müzikle entegre olarak 300 yıldır var. Bence normal sahne kostümü. Sokakta giymek değil bakın sahne kostümü diyorum
Kelimenin köküne laf etmedim söylemene gerek yoktu ayrıca çorap dediğimiz şey günlük giyilen bir şey jartiyer tek başına bi çorap değil. Jartiyeri özel günlerde giyinirsin çorap gibi her gün gündelik giyinmezsin ayrıca çoraptan farklı olarak lastiği ve bağları var
Hayır jartiyer bildiğimiz normal çorap. Günümüzde fantezi olarak kullanılıyor. Külotlu çorap yerine kullanılan bir çoraptır ve aşağı düşmesin diye lastiği falan var işte. Aslında fantezi için yapılmış bişey değil yani. Bildiğimiz normal çorap
Tabi ki her şey amacına uygun kullanılmaz ben de penseyle çivi çakmış insanım. Ama ne olursa olsun bu kızlar sahnede şarkı söylerken dans şovu yapıyorlar. Klasik müzik söyleseler ona göre giyinirler. Şarkıları hareketli popüler müzik olduğu için ona göre seçiyorlar. Voleybolcu kızlar tayt şort giyiyor buna da mı uygun değil diyelim? Üstelik voleybol maçında 18 yaş sınırı da yok. Bu kızların konserinde yaş sınırı var.
Konser +18 diye belirtilip bu konseptte yapıldığı için bir anormallik göremedim. Oraya giden kişi zaten ne izleyeceğini bilerek gidiyor. Erotik film izlemeye gidip sevişme sahnesi çıktı rahatsız oldum demek gibi bir şey bu. Bu konserin bu kadar gündeme gelmesi gündemdeki kötü olumsuz halk tepkisi görecek haberleri ört pas etme amaçlıydı ve başarılı da oldular.
Bunları ilk defa gördüm ve hala ilgilenmiyorum bırak konserine gitmeyi baktığımı bilmem, kimse bu kadar büyütmese bunları 2 güne unutulur
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Şarkıları gayet güzel kızlarda gayet sevimli iyi kalpliler bana göre tabi sen şarkıları falan sevmeyebılırsın olabılır ben stiliste laf ettim burada saçma ya
Bi tanesi ilk şarkıdan sonra rahatsız olup direkt kıyafeti değiştirmis diğer kızlarda sürekli eteklerını falan duzeltıyodu memnun olduklarını sanmıyorum her sey dışarıdan gozuktugu gibi değildir