Beyler, bayanlar :) 10 Mayıs gibi bir konser var, sevgilimle gideceğiz. Yaşım 18 profilde doğru değil. Hem rahat hem şık hem de seksi görünmek istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler Allah yardım eden herkesi sevdiğine kavuştursun İnşallah ahashsjs Sormamın sebebi de çok kararsız olmam kararsızlıktan kombin yapamıyorum. Sağolun! (not: 160 boyunda beyaz tenli siyah saçlı balık etinde bir kızım , saçım kıvırcık ama önerilere açığım fön de çektirebilirim ^^)
Göbeği açık ve dekolteli bir üst ve altına siyah tayt. Konser kombini için uygun olacağını düşünüyorum. Tabii hava durumunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. ♥
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkürler öncelikle ♥ tayt giyebilirim ama göbeği açık biraz olmaz gibi çünkü kilolu olmasam da çok fit değilim :D
Canım şort giy bence. Konser kombini için uygun. Kot mini üstüne yazılı bir tişört giy zincir kolyelerden tak ama gri renk olsun üstüne de deri ceket at göz makyajını hafif tut ama akşam olacak nasılsa kırmızı ruj sür :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ayy çok teşekkür ederim ♥ ayakkabı olarak ne önerirsin? ve etek giysem olmaz mı çünkü şorttan daha çok seviyorum :D
Bence bot giyebilirsin bilek hizasında çok cool durur hatta o da siyah olmalı tabiki etek de olur hani siyah çan etekler var ya onlar çok güzel olur :)
En İyi Cevaplar