Saat 12 olmuş, oturduğum sitedekiler aşağıda şarkı açıp bas bas bağırıyor, söyleyip 12'den sonra yasak olmuyor muydu gürültü çıkarmak ya kimsenin kimseye saygısı kalmamış bu ne
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saat 12 olmuş, oturduğum sitedekiler aşağıda şarkı açıp bas bas bağırıyor, söyleyip 12'den sonra yasak olmuyor muydu gürültü çıkarmak ya kimsenin kimseye saygısı kalmamış bu ne
Cevap
6Cevap
112 ara şikayet et polisler gelsin sustursunlar bu tip insanlar bundan anlar
Hergün böyleler
Site yönetimi yok mu peki normalde yönetim bu durumda olaya el atar. Mesela ben de sitedeyim siteye yönetiminin attığı kurallar var o kurallara herkes uymak zorunda
Bilmiyorm valla sitenin kurucusu mu başkanımı neyse o var
Tamam sitenin başkanıyla konuşun site gerekirse herkese duyuru yapsın
Oda orada aralarında
O zaman bak şunu yap başkana hiç görüşme yönetimin telefonu vardır yönetimi ara de ki gece saat 12'den sonra bundan sonra bu şekilde ses olursa gerekirse ben cimer'e şikayet edeceğim
1 e kadar devam ederlerse devreye girecem hala susmuyo hastalar
Ya normalde 12'den sonra yapamazlar zaten hatta 11'den sonra bile yasaklanıyor bir de site içerisinde nasıl insanmış bunlar ya
Bilmiyorm valla biz diğer insanlar ses yapsak kapımıza dayanırlar bunlar grup halinde arkadaslar sanırsam ondan rahatlar
Ya istedikleri kadar grup halinde olsunlar sonuç olarak insanlara saygı göstermek zorundalar belki görgüsüz insanların rahatsız olacağını düşünmeyen bencil bir grup
Sitede güvenlik yok mu? Ara söyle uyarsınlar.
Pek umrunda değil onunda
O zaman yönetime hem daireyi hem güvenliği şikayet et. Gerekirse güvenlik şirketini de arayıp şikayet et.
Yönetimde orada bide dairede değilki aşşağıda
Fark etmez. Bu saatte yönetim olmaz zaten. Pazartesi gelir müdür. Müdüre şikayet edersin güvenliği de ses yapanları da.
Tanıdık geldi jsjssjjss
Nasıll
boş ver yönetimi ara şikayet etttt
Yönetimde aşşağıda umursamıyo
Aidat almayi biliyorlar ama başlarına yık orayı o zaman seve seve değilse s.. s.. çözüm bulacaklar ahır mi lan ora bune rezillik
Bizim dolap düştü diye demediklerini bırakmamışlardı valla halada susmuyorlar iğrenç sesleriyle şarkı söylüyor gençte değil yaşlı tayfa ne beklenirki
Heryere şikayet ettt valla ben sinirlendim burdan
1 e kdr devam ederlerse edecem valla hala susmuyorlar kskxjdckc
Yasak
Şikayet edebilirsin
Polisi ara
Şikayet et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın aşkım, gece yarısından sonra bu kadar yüksek ses gerçekten hiç çekilmiyor ve mağdur olmakta çok haklısın. Sitede oturmanın en büyük olayı huzurdur ama maalesef bazen komşular bu kuralı unutabiliyor. Gece saatlerinde çevreyi rahatsız edecek düzeyde gürültü yapmak yasal olarak da yasak. İlk adım olarak güvenlik veya site yönetimini arayabilirsin. Gürültü devam ederse Zabıta ya da Polis'i aramaktan çekinme fıstık. Sizin sitede yönetmelik uyarısı yapılıyor mu hiç? 🎨✨