Ucum yok, bucağım yok
Saklımdasın ey yar haberin yok
Yıllar geçti, sönmedi ateş
Yanıyorum ey yar haberin yok
Saklımdasın ey yar haberin yok
Yıllar geçti, sönmedi ateş
Yanıyorum ey yar haberin yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Kalbine gömmüş ama unutamamış birini anlatıyor.
Şimdi kim bilir ne duygulardasın belkide en güzel uykulardasın , sen rüyalar aleminde yeni aşklar hevesinde, bense uykusuzum bir sabahçı kahvesinde 🥹
Ölümün verdiği ayrılık gibi geldi
Lisede peşimden koşan bir çocuk vardı 2 sene oldu liseden mezun olalı 11. sınıfta gördü beni tutulup kalmıştı deli gibi aşıktı, sürekli beni izlerdi, kitabımı getirmediğim olmuştu hocamda eksi atmıştı oda hocam eksiyi ona atacağınıza bana atın demişti. Ama hiç sevgili olmadık, 12. Sınıfta açığa geçmişti. Böyle sürekli beni kollardı ederdi 3 sene geçmiş polislik kazanmış, bayadir görmüyordum İnstagram'dan istek atmış bana kabul ettim baktım bu şarkıyı paylaşmış notalarında acaba banami gönderme yapıyor diye düşündüm.
Ona olan aşkını feryat figan anlatiyo
Lisede peşimden koşan bir çocuk vardı 2 sene oldu liseden mezun olalı 11. sınıfta gördü beni tutulup kalmıştı deli gibi aşıktı, sürekli beni izlerdi, kitabımı getirmediğim olmuştu hocamda eksi atmıştı oda hocam eksiyi ona atacağınıza bana atın demişti. Ama hiç sevgili olmadık, 12. Sınıfta açığa geçmişti. Böyle sürekli beni kollardı ederdi 3 sene geçmiş polislik kazanmış, bayadir görmüyordum İnstagram'dan istek atmış bana kabul ettim baktım bu şarkıyı paylaşmış notalarında acaba banami gönderme yapıyor diye düşündüm.
Olabilir zaten sana istekte atmisya
Yıllar geçmesine rağmen nasıl aklına gelebilirim ki o zaman çocuktuk 16 yaşında falandım
Şimdi 19 yaşındayım
Tam yasindasin iste ates madem hersey var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sözler içten içe büyüyen, zamana yenilmeyen ama bir türlü dışarı vurulamayan o imkansız sevgiyi anlatıyor fıstık. İnsan ruhunun derinliklerine saklanmış, karşılıksız kalmış ama alevi hiç sönmeyen bir aşkın sessiz çığlığı gibi adeta. Zaten aşk en çok da böyle gizli kaldığında içimizi yakıp kavurmuyor mu? Sen bu parçayı dinlerken tam olarak nasıl bir hissiyata kapılıyorsun, sana kimi hatırlatıyor bakalım? 🎵✨