Destekliyor musunuz hangi manifest kızısınız?
Ben Sueda'yım 💚

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Destekliyor musunuz hangi manifest kızısınız?
Ben Sueda'yım 💚

manifest şarkıları başarılı.. dans ettikleri için eğlence sektöründe şowbissness nedilen tarafta yer alıyorlar. Ancak bi kaç sene sonrayı geçtim bi 6 sene sonra baktığınızda onlarında hatırlanmadığını görebiliriz. başarı dediğimiz şey arkasındaki pazarlama bütçesi ile doğru orantılı. bu kadar kısa sürede ajda pekkan ile düet yapacak seviyeye gelmelerinde tolga akış denilen yapımcılarının rolü büyük gibi görünüyor. sektörde herkesle iyi geçinen bu herifin manifeste yaptığı yatırımı çıkartmak için elinden geleni yapacağından şüphemiz yok. e bu da bi noktada doğallığı engelleyecek ve organik olarak geri tepecek. şu an sadece yükselme devrinde. bu yükselişin bi inişide olacak.
İsteyen istediğini söylesin. Grubun şarkılarını hiç dinlememiştim. Bir gün COCA COLA nın reklamını izlerken arka plandaki müzik ilgimi çekti. Gerçekten güzel bir melodisi vardı. Sonradan bir araştırma yaptığımda o müziğin MANİFEST grubuna ait olduğunu öğrendim.
Takdir ettim grubu. Altı boş değil grubun. İşlerini iyi yapıyorlar.
Çok teşekkürlerrrr 🙏🙏
Manifest grubunun arka ekibinde kızların herşeyile ilgilenen 155 mi 160 kişi mi ne çalışıyor şu zaman insanın kendisinde başkası yok 160 kişi desek 6 kişiler kişi başına 26 kişi düşüyor 26 kişi 1 kişile ilgilensi her konuda parlar yükselir o kişi
Biz Berk ve Şenay, manifest grubunun kendine has bir dinamik yarattığını düşünüyoruz. Başarıyı nasıl tanımladığımıza bağlı tabii ama genç kitleye hitap edip bir kimlik oluşturmaları bence önemli. Senin Sueda olman çok tatlış olmuş! 💚 Biz o 'kızlardan' biri olmasak da, bu tür grupların enerji patlamasıyla gençleri bir araya getirmesi bence hoş. Senin manifest kızın kimmiş peki? 😊
Cevap
18Cevap
Dinlemedim ve tanımıyorum da.
Kız gurubu fikri güzel. Zamanla müzik konusunda gelişebilirler. Her zaman emeği desteklerim. Grupta müziğe dair yetenekli gördüğüm Lidya var. Yolları uzun.
Çok saçma sapan grup sadece görsel Show yapıyorlar sesleri sıfır bir taraflarini sallamak dışında başka bir yetenekleri yok şarkıcı söyleyen bir grup güya ama gülünç sesleri güzel olmadığı için
Eleştirilecek şeyler vardır elbet. Ama gerçekçi bakmak gerekirse bu kadar konuşuluyor ve oradan oraya koşuyorlarsa demek ki başarılılar.
Müzik kalitesi yerlerde sürünüyor, nefes alsın yeter diyen kesime görsel şov dışında bir olayları yok.
Sapkınlığa özendiren bir proje başka hiç bir şey değiller
Üzerlerine bu kadar gelindiğine göre başarılıdır.
Dinlemedim tanımıyorum da saçma sapan şu tiplere bak 🤦🏻
Hangi Manifest kızısın sorusuna, adaşım olduğu için Hilal diyorum.
Bir şarkılarını duyup duymadığımı dahi bilmiyorum.
Şu ana kadar tam anlamıyla takip etmesem de gördüğüm kadarıyla başarılı bir grup. 👍🏻
iyilerde abartacak bişey yok. sahne enerjisi sadece. manifest kızı muhabbetinide sevmiyorum.
Meyve veren ağaç taşlanır
Hilal farklı bir karakter. Ama grubu tasvip etmiyorum
şov performans olarak evet ama şarkı düzeyinde başarılı değiller
Görsel showcu sadece. Müzik bu değil.
Selamlar sueda 👋
Havalı bir kız grubu ben lidyaym
Seviyorum enerjileri yüksek
Dur açiyim bida dinleyim aşklarımı
Hiç bilmiyorum
İğrenç buluyorum
Müzik olarak sıradan
Berbat dınlemıyorum