İletişim kurdum, dikkatini çekmek için elimden geleni yapmama rağmen olmadı…manifest etki eder mi ve ne yapabilirim?
Denedim oldu
Yarar herhalde
Hayır
Saçmalık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İletişim kurdum, dikkatini çekmek için elimden geleni yapmama rağmen olmadı…manifest etki eder mi ve ne yapabilirim?
Selam, bence işe yarıyor. Emin değilim belki kendimi değiştirdiğim için bu denli etkisini gösteriyor ama bir şekilde işe yaradığı kesin :) Ben manifest için bir uygulama kullanıyorum odaklanma ve takip konusunda iyi oluyor Türkçesi de var. Adı Nasip Manifest
Uzuuun zamandır hep arkadaşlara diyorum ki "param var arabam var ama devamlı evdeyim, bana ya aynı şehirde arkadaş lazım ya da sevgili" bir de yıllardır devamlı çiftliği olan adamla evlencem diyorum. Karşıma biri çıktı, gezmeyi çok seviyor ve çiftliği var akskwkd manifest midir bilmiyorum ama herkese diyorum ne istiyorsanız devamlı söyleyin diye
Eig için teşekkür ederim 🌸
Cevap
16Cevap
Hayır işe yaramıyor
Gülo manifest etmek tam olarak senin yaptığın şey değil. Isticeksin ve istegin olmuş gibi huzurla keyifle yasmani sürdürceksin. Müdahele etmiceksin Evrene. Sonsuz bi inancin teslimiyetin olcak. Birakcaksin insanlar yollar dağlar sana gelsin. Sen niye gidip dikkatini çekiyorsun?
Ne kadar saçma gelse de, insan inanmak istiyor. Ben de öyle.
Hayır sacmalik
Mantıklı bir hareket caba gostermedigin sürece eline birsey gecme
Gereksizlik ve saçmalık. Boşa vakit kaybı. Başka şeyler yap, dikkat çek.
Başlığı okuyunca aklıma dizisi geldi 😅 fikrim yok.
Yani birşeyi olumlayarak istemek çok saçma. Yani şimdi hindistan da yaşayanları da görüyoruz oturdukları yerden onlarda manifest yapıyor ama aynı tas aynı hamam🤦
İşe yaramaz bence
O ne oluyor? İlk defa duyuyorum.
Hayır dedim çünkü ne olduğunu bilmiyorum
Büyük saçmalık
mantıklı gelmiyor bana
İşe yarıyor yanlislikla hayır dedim
Manifest nedir?
Manifest, çekim yasasına dayanan ve kişinin düşündüğü ve derinden inandığı şeylerin gerçek olmasını ifade eden bir kavramdır. Örneğin üniversiteyi kazanmak, yurt dışına çıkmak gibi hayallerinize ulaşmak istiyorsanız hayalinizin tezahür etmesi için içten bir şekilde inanıp enerjinizi bu yöne kanalize etmeniz gerekir.
O neki
Manifest, çekim yasasına dayanan ve kişinin düşündüğü ve derinden inandığı şeylerin gerçek olmasını ifade eden bir kavramdır. Örneğin üniversiteyi kazanmak, yurt dışına çıkmak gibi hayallerinize ulaşmak istiyorsanız hayalinizin tezahür etmesi için içten bir şekilde inanıp enerjinizi bu yöne kanalize etmeniz gerekir.
Hic hayalim olmadigi icin bilmiyorum demek ki
Saçmalik
Bilmiyorum denemedim ben...
Boş işler.
İlgilenmedim hiç
Manifest ne
Sacma, fiziken calismadigin surece basari elde edemezsin...
Denemedim o yüzden bilmiyorum
Saçma geliyor
Olmaz knk
Işe yaramas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?