Jim Carrey bir röportajda kağıda "Jim Carrey için 10mn dolar çek" yazdigini söylemişti birkaç ay sonra 10mn dolar dizi teklifi gelmiş. Sizce de ise yarar mı?
Manifestasyon, yani düşüncelerinizi ve isteklerinizi gerçek hayata çekme inancı, bazı insanlar için motive edici olabilir ve olumlu sonuçlar doğurabilir. Ancak, sadece düşünmek yeterli değildir; bu düşünceleri destekleyecek eylemler de gereklidir. Olumlu düşünce ve niyet, zihinsel bir güç sağlayabilir, ancak başarı için çaba ve gerçekçi adımlar atmak da çok önemlidir.
Manifest denilen olay zaten bilinçaltının gücüyle gerçekleşen bir şey. Ki inanmayanlar için söylüyorum, bilinçaltı gayet de bilimsel bir terim. Ve bilinçaltı dönüştüğünde insan dönüşür. İsim ne olursa olsun, değişen pek bir şey yok esasında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Manifestasyon, yani düşüncelerinizi ve isteklerinizi gerçek hayata çekme inancı, bazı insanlar için motive edici olabilir ve olumlu sonuçlar doğurabilir. Ancak, sadece düşünmek yeterli değildir; bu düşünceleri destekleyecek eylemler de gereklidir. Olumlu düşünce ve niyet, zihinsel bir güç sağlayabilir, ancak başarı için çaba ve gerçekçi adımlar atmak da çok önemlidir.
Kendini motive etmek için kendisini huzurlu hissettiren herhangi bir şeyi yapmak iyi gelir insana ama o adama zaten o düzeyde teklifler geliyordur
Yok adam baya hayatını manifet ile kurduğunu söyledi
Ünlüler çok şey biliyorlar aslında, ne dediklerine dikkat etmek gerek
Bizi kandırıyor adam
Bu insanalr dünyaca ünlü bir sürü şey görüp yaşamışlar, sence senin benim gibi basit hayatları mi var? Elbette çok şey biliyorlar
Manifest denilen olay zaten bilinçaltının gücüyle gerçekleşen bir şey. Ki inanmayanlar için söylüyorum, bilinçaltı gayet de bilimsel bir terim. Ve bilinçaltı dönüştüğünde insan dönüşür. İsim ne olursa olsun, değişen pek bir şey yok esasında
Hayat manifest kadar basite alınacak bir olgu değil.