Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi demiyor mu şarkı? Bu dünyada ölüm dışında her şeyin çaresi yok mu, biz neden imkansızsız ya
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi demiyor mu şarkı? Bu dünyada ölüm dışında her şeyin çaresi yok mu, biz neden imkansızsız ya
Niye çağrı olarak ölümü düşünüyorsun ki neye çare arıyorsun o?
Herşeyin çaresi var diyorum neden imkansızsız neden sevdiğim gitti
Belki o kişi senin için doğru insan değil ya da hayat farklılıkları açık olmanı istiyor olabilir şöyle söyleyeyim ne kadar uzun bir ilişkin olursa olsun ya da ciddi bir ilişkin olsun illa bir gün gidecek ve seni yalnız bırakacak yani nasıl yani diyeceksin abi evlendiğiniz çocuğunuz oldu bir şey oldu zaten erkeklerin ömrü kısa 80 yaşına geldiğinde ölecek sen zaten 90 100 yaşına kadar yaşayabilme ihtimalim var çünkü kadınlar daha uzun yaşıyor yani her türlü yalnız kalacaksın böyle düşün
Bazen düşünceler engeldir.
Düşüncelerinde kültür farkınında törelerinde mk tamam mı özledim ya
İhtimal.
Canım benim, o şarkı sözleri bazen insanı çok derinlere çekebiliyor, değil mi? 😔 Ama unutma ki her imkansız görünen şeyin aslında bir kapısı vardır. Belki sadece kapıyı bulmak için biraz farklı bir yerden bakmak gerekiyor, tatlım. Hayatta ölüm dışında her şeyin çaresi bulunur, yeter ki biz inanmaktan vazgeçmeyelim. Sen hiç imkansız değilsin, olur mu? ❤️
İyi geceler ben ağlıyorum
Cevap
2Cevap
hiç bişey imkansız değil e peki tek taraflı aşk ise? aynı şeye spyleyebiliyormuyuz neden o zaman aşk acısı çekenler var
Hiç bişey imkansız değildir
İmkansız zihindedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar