Aşk İlişkileri Ne yapmalıyız tamamen mi imkansız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eski patronum la birbirimize sevdalandik ama yasak olduğu için uzak duruyoruz.. Ama şimdi de arkadaş i beni seviyor, bende hoşlandım Ne yapmali iki arkadaş ve iki sevda? Ne yapmalıyız tamamen mi imkansız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gencbilge2834 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Patronun seni arkadaşına sunmuş olabilir. ben yiyemiyorum sen ye demiştir belki 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha aglim mi güleyim mi:)) Yorumla gencbilge2834 +1 yıl gül tabi :) yaptınızmı bişeyler patronunla Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ama onu hala seviyorum :)) ama diğeri de hani fena değil hahaha 😬🙃🤣🤣🤣 Yorumla gencbilge2834 +1 yıl :) patronuna gülümse , arkadaşıyla seviş :) Yorumla Soran +1 yıl Puhahahaha hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Ya kalbimde iki aşk var ne yapmam gerekiyor 😬 Yorumla gencbilge2834 +1 yıl Evet en doğrusu bu. BEnde işverenim , gülümseyen bir çalışan iyi gelir Yorumla gencbilge2834 +1 yıl ikisiyle de evlenmeyeceksin i ikisini de mutlu et Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha Yorumla gencbilge2834 +1 yıl ne yapmayı düşünüyorsun? ikisini de öpücenmi? Yorumla Soran +1 yıl Yok yok öyle birisi değilim Yorumla gencbilge2834 +1 yıl Nasıl birisisin :) merak ettim. hangi şehirdesim? Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Iki kişiyi birden sevebiliyorsan o sevda değildir be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama arada 10 yıl fark var Yorumla
Hakkanix Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Severim çarpık ilişkileri 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Patronun seni arkadaşına sunmuş olabilir. ben yiyemiyorum sen ye demiştir belki
Hahahaha aglim mi güleyim mi:))
gül tabi :) yaptınızmı bişeyler patronunla
Yok ya ama onu hala seviyorum :)) ama diğeri de hani fena değil hahaha 😬🙃🤣🤣🤣
:) patronuna gülümse , arkadaşıyla seviş :)
Puhahahaha hahahaha
Ya kalbimde iki aşk var ne yapmam gerekiyor 😬
Evet en doğrusu bu. BEnde işverenim , gülümseyen bir çalışan iyi gelir
ikisiyle de evlenmeyeceksin i ikisini de mutlu et
Hahahaha
ne yapmayı düşünüyorsun? ikisini de öpücenmi?
Yok yok öyle birisi değilim
Nasıl birisisin :) merak ettim. hangi şehirdesim?
Iki kişiyi birden sevebiliyorsan o sevda değildir be
Ama arada 10 yıl fark var
Severim çarpık ilişkileri
Hahahaha