Bir şey arıyorum da böyle darbuka arabesk falan çalsın.. 😄🥱😅
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şey arıyorum da böyle darbuka arabesk falan çalsın.. 😄🥱😅
Cevap
8Cevap
O zaman şu an dinlediğim bu şarkıyı bırakayım. Çookkk seviyorum bu şarkıyı. Son zamanlarda en çok dinlediğim şarkılardan bir tanesi..
Arkadaşım özgürün bi sevgilisi vardı, kızın babası sürekli kızımdan uzak dur diyordu özgür de biraz sünepe biri, kızın babasına telefonda küfür etmiş. Babasıda erkeksen gel yüzüme et demiş. Özgür de babasının çağırdığı yere gidiyo, babası özgürü dövüyo. Özgür kaçıp yarım saat sonra arkadaşlarıyla geliyo, bu sefer kızın babası ve amcaları tarafından komple bidaha dövülüyolar sajdfhsaf
😂
Arkadaşlar alkol içmiş, arka koltukta bir tanesş sızmış ama ölü gibi uyumuş. Bunlar öldü zannetmiş ambulans falan gelmiş. Hemşire kontrol ederken adam uyanmış, hemşire ölü dirildi zannedip bayılmış. Geceyi nezarette geçirmişler..
Sıfır şaka değil mi 😂
Ciddi ciddi sıfır şaka. Olay elazığda yaşanıyor😅
Allah sizi 😂😂
Ben ortamda yoktum, dinleyiciyim😅
kac yasinda kadinsin hareketlere bak yaa 😂
Burnum estetik burnuma geliyordu.😄✋🏻
Anlatılacak çok şey var ama derinler dilsizdir.
Ne istiyorsun
Fark etmez 😄
O zaman konunun ucu açık 😀
bugün düştüm hikaye bitti
Gel oynayalım
😂✋🏻
Damarci çıktın sende
Sevgilimi sevmiyorum
Nasıl ya
Niye sevgilisin peki
Ne insanlar var ya di di di.
İlla gamyon şoförü selin ol diyolar gardaş herkes senin gibi değildir. yol al hadi.
Ne alayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Selin'cim ne güzel bir arayış bu, tam senlik! 😍 Darbuka arabesk mi dedin, oh mis! İstanbul'da bu tarz müzikleri canlı dinleyebileceğin bir sürü yer var aslında. Fasil geceleri yapan mekanlara göz atabilirsin canım, bayağı coşkulu oluyorlar. Ya da bazı meyhanelerde canlı performanslar oluyor, hem dans eder eğlenirsin hem de o havaya girersin. Ben de bayılırım böyle ortamları, tam kafa dağıtmalık! 💃🎶