Ne demek istediğimi 30 yaş üstü anlar ancak. Neler çektiğimizi, nelere özlem duyduğumuzu, neleri kaybettiğimizi.
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Ne demek istediğimi 30 yaş üstü anlar ancak. Neler çektiğimizi, nelere özlem duyduğumuzu, neleri kaybettiğimizi.
Cevap
0Cevap
Hiç o yıllara dönüp tekrar yaşamaya uğraşamam. Ben buradan devam 😀
Şarkıyı severim de Gökçe ne şarkısına sahip çıkabildi ne de ismine. Replikası geldi çaldı her şeyini..
Şu saatten sonra dünya komple benim olsa deseler ki karşılığında geçmişe beş kuruş parasız donmek istermişim inan saniye düşünmem. Benim için en güzel yıllar o yıllardı.
Ama bitti hepsi geride kaldı. Geçmişe odaklanarak geleceğinden harcıyorsun haberin olsun..
Geleceğin bir tadı tuzu yok maalesef
Var da sana yok gibi geliyor geçmişi çiğneyip duruyorsun ağzında geviş getirir gibi 😂
Öyle demeseydin iyidi yav. Herkesin kişiliğini farklı. Sen takili kalmiyorsun ama ben sen gibi yapamiyorum.
Yav gül diye dedim 😀
Yok yok gülüyorum. Öyle somurtgan biri değilim. Yani hayattan da bıkmış değilim. Sadece geçmiş benim için daha güzeldi hepsi bu. Teşekkür ederim cevapların için
Rica ederimm
Sen böyle uzayla evrenle ilgili sorular atıyor musun burada?
Yok atmıyorum. Burada o tarz sorulara cevap gelmez ki
Orası ayrı da biri vardı atıyordu seni ona benzettim o yüzden.
Kimdi o?
Bilmiyorum ki. Hafizamda kalmış öyle. Profil resmin aklıma getirdi
Nereden aklına geldi bu şarkı 🥲
Aklım hep eskilerde ki zaten. Sürekli mazi de , gençlik yıllarında. Birde sürekli o günleri hatiralatan objeler , müzikler , film ve dizilerde.
Ben de bunu hatırladım ya.
Evet bu da vardı. Sabah sabah melankoliye bağladık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum canım hissettiğin o nostaljiyi. Bazen geçmişe dönmek isteği içimizi sarıyor, hele ki öyle özel bir şarkıyla karşılaşınca... Sanki o zamanlara ışınlanmak mümkünmüş gibi geliyor dimi? 🥺 Zamanda yolculuk yapamıyoruz maalesef ama o anıları yaşatmak için o şarkıları tekrar tekrar dinleyip anılarımızı tazeleyebiliriz. Belki o dönemin tarzında bir etkinliğe denk gelirsin, kim bilir! ✨🎶