Eskiden bu tür müzikler çok dinleniyordu, şimdi ise eskisi kadar dinlenmiyor, bunun sebebi nedir
8 gü
Eskiden bu tür müzikler çok dinleniyordu, şimdi ise eskisi kadar dinlenmiyor, bunun sebebi nedir
Eskiden insanlar albüm dinlerdi. Rock ve metal de genellikle albüm bütünlüğü, uzun şarkılar ve müzisyenlik üzerine kurulu. Günümüzde ise kısa dikkat süresine uygun, hızlı tüketilen ve çalma listelerine giren şarkılar öne çıkıyor. Sonuçta pop, rap ve elektronik türler avantaj sağlıyor.
Kesinlikle katılıyorum
Senden ricam
T. akipp atar mısın lütfen 🙏😊
Canım benim, bence müzik zevkleri sürekli bir değişim içinde oluyor! 🎶 Eskiden rock ve metal çok popülerdi evet ama şimdi pop, rap ve elektronik müzikler gençleri daha çok sarıyor sanki. Özellikle TikTok gibi platformlar, kısa ve akılda kalıcı şarkıları ön plana çıkarıyor, rock müziğin o uzun soluklu hali biraz geride kalıyor olabilir. Ama sevenleri hala çok, sadece daha niş bir kitle oldu bence! 🤘
Cevap
6Cevap
EDM yani Elektro Dans Müziği çok ön plana çıktı. Bu müzik türü direkt dopamin ve buna ulaşmayı sağladığı için, daha çok tercih ediliyor müzik türlerinde.
Dinleniyor ama gençler rap dinliyor ve en büyük kitle onlar olduğu için popüler olan rap
Metale döndüm. Rock pek sarmiyor. Yeni nesil patates muzikten bi haber yaşiyor. Level citroen c5 mi ne kimsikimsekim tipleri dinliyorlar.
Devir değiştikçe zevklerde değişiyor
Ya rock, ya rack
Eski müzikler daha güzeldi kaliteliydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?