Müzik & Etkinlik Metal müzik dinleyenler neden pop müzikten nefret ediyor? Kings-Queens Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Metal müzik hayranı kimi görsem pop müziği küçümsüyor hatta nefret ediyor. Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncil:@ Metal müzik dinleyenler neden pop müzikten nefret ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sence? Attan inip eşeğe biner misin? Arada dehşet kalite farkı var. 1 6 Yorumla Kings-Queens +1 yıl Kalite farkı nereden geliyor bence pop müzik gayet iyi. Tüm şarkıcılar olmasa da Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Metal müziğe ilgiliysen bunları biliyor olman gerekir gerçi. Yorumla Kings-Queens +1 yıl Ben değil arkadaşım metal hayranı. Bana dinletti ama ben pop müziğe alışmışım. :# Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Ne dinletti sana? Metal müziğin çok alt türü var. Yorumla Kings-Queens +1 yıl Adını bilmediğim bir sürü grup. İçlerinde ismi tanıdık gelen bi iron maiden bi de black sadhat vardı (öyle bir yerlerden ismi aklımda kalmış) Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Sadhat :D Sabbath o. Ozzy Osbourne çok severim. Yalnız metal müziğe girersen sen de popun yüzüne bakmazsın ^^ Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Eskiden kalma bir adetti, ama şimdi pop müziğin altında jazz tınılar baya var. 1 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Etmiyorum iyi bir metal dinleyicisi olarak kendilerini eğitmemiş ergen onlar İyiyse her tür müzik dinlenir 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 328 cevap paylaştı. Çünkü ne melodi var ne de ahenkSadece dıpçıst dıpçıst dubstepin üstüne s@lak s@lak sözler 1 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 423 cevap paylaştı. Biz de onları sevmeyiz 1 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Ben ne gelirse dinliyorum. Aşure kazanı gibi 🤨 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sence? Attan inip eşeğe biner misin? Arada dehşet kalite farkı var.
Kalite farkı nereden geliyor bence pop müzik gayet iyi. Tüm şarkıcılar olmasa da
Metal müziğe ilgiliysen bunları biliyor olman gerekir gerçi.
Ben değil arkadaşım metal hayranı. Bana dinletti ama ben pop müziğe alışmışım. :#
Ne dinletti sana? Metal müziğin çok alt türü var.
Adını bilmediğim bir sürü grup. İçlerinde ismi tanıdık gelen bi iron maiden bi de black sadhat vardı (öyle bir yerlerden ismi aklımda kalmış)
Sadhat :D Sabbath o. Ozzy Osbourne çok severim. Yalnız metal müziğe girersen sen de popun yüzüne bakmazsın ^^
Eskiden kalma bir adetti, ama şimdi pop müziğin altında jazz tınılar baya var.
Etmiyorum iyi bir metal dinleyicisi olarak
kendilerini eğitmemiş ergen onlar
İyiyse her tür müzik dinlenir
Çünkü ne melodi var ne de ahenk
Sadece dıpçıst dıpçıst dubstepin üstüne s@lak s@lak sözler
Biz de onları sevmeyiz
Ben ne gelirse dinliyorum. Aşure kazanı gibi 🤨
Metal daha ağır pop onlara çocuk işi gibi geliyor