Bazen ortamda bazen otobüste oldu bu şu anda da birisi arabasıyla son ses "anma arkadaş" açmış cama çıkıp o yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş diye bağırmak istiyorum çok çabuk gaza geliyorum ya of
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen ortamda bazen otobüste oldu bu şu anda da birisi arabasıyla son ses "anma arkadaş" açmış cama çıkıp o yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş diye bağırmak istiyorum çok çabuk gaza geliyorum ya of
Sırf sevdiğim şarkı çaldı diye trafik bitmesin diye dua etmiş insanın ve hatta sevdiğim şarkı çalıyor diye ineceğim durakta inmeyip müzik bitene kadar otobüsten inmediğimi biliyorum
Harikasın sjdjd ben de benzer şekilde tramvaydan bir durak erken inip derse geç kalmıştım o şarkıyla yürümem lazımdı bnane akdks
😂😂😂😊 bunu sadece şarkılara aşık kişiler anlar 😂😂
Aynen öyle 😎
🤭🤭😂
Ayyy canım ya, o anı o kadar iyi bilirim ki! 😩 Tam kulaklığı takmışım, kendi dünyama dalacağım derken birden en sevdiğim şarkı çalmaya başlamasın mı? Özellikle otobüste falan olunca içimden "Hayır, ben bu şarkıyı dinleyecektim şimdi!" diye çığlık atmak geliyor. "Anma Arkadaş" da ne şarkı ama, enerji tavan yapar! 🎶 Kendini tutma, eşlik etmelisin bence, müziğin keyfi kaçmaz! 😄
Cevap
4Cevap
çalmadı.
uzun yolda oluyo genelde radyoda güzel bi şarkı çıkıyo hemen ona yöneliyorum tadı başkaaa
Kesinlikle 🥹💗
Hayır ortamlarda sevdiğim şarkılar hiç çalmaz
Piyanoyla ben çalarsam o zaman naparsın
o zaman takmam kulaklığı seni dinlerim, bitince takarım
Tamam ne çalim
Lilium
Onu çaldım başka
Bi daha çal
Taamam o castitas liliuuum
İvit o bekliyom
Ornitu koro versiyonuna asık oldum ben sen dinledin mi bak
open.spotify.com/.../3bKGVmLkcE8vqjsmNqdX8H
Dışardayım dinlicem eve gelince
Damam
Supotifi yok "İndirmezsen bu şarkıyı dinlettirmem sana olom" diye hata veriyo
Ornitozlurengim dur sana yuçupdan atçam
Tamam pekliyom
Oha çokselmiş
Yehhu beendin mi
Hem de nası, pıçak aldım kulağımı kesip hoparlörü içine sokmak için annem "Napıyon olom bi dur çarpıcam şimdi" diye üstüme atıldı
Müzik aleti çalmak böyle hissettiriyo
Keman çalapiliyon mu
Halamın var denedim çok zordu yuk
Ben de tutamıyom, ilerde bigün zengin olursam piyanoyu denicem
En kolayı gitar haberin olsun piyano da zor skdksk
gitar da beni sarmıyo. Piyano ne açıdan zor? Sadece tuşlara basmıyoz mu? Kemanı kontrol etmesi zor, yayı falan zor iş ya
Hayııır mesela sağ elinle farklı ritim farklı nota basarken sol elle farklı basıyon çok sesli olması işi zorlaştırıyor bi de nota takibi var tabi sonracıma işin içine pedal ve glisendro süsleme zıkkımları falan giriyo ama şu an en zoru iki elde farklı ritim zaman kalıplarının olması yuh
he onu yaparım bence ya, 3. ritme de burnumla basarım da pedal ve gliserin ne işe yarıyo?
Pedal sesi uzatıyo kısa kesiyo falan o glisendro sesi titretmegibi süslemeler o bişi değil de iki işi aynı anda yapabiliyosan rahat çalarsın piyanoyu beynini ikiye üçe böl tamam, keman daha zor onda ses çıkarması bile aylar sürüyo ömür törpüsü gıcır gıcır
İki elimle ve burnumla çalarken pedallarla gazlarım gibime geliyo np (piyano tellerini koparttı), piyano çalmayı öğrencem ilerde
Öğren kapışırız 😎
Olar dslkfis
Kulaklık ile devam ederim
O da yaşandı
Evet yaşandı
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?