Buna kesinlikle Kurt Cobain derim. Hayatımın bir döneminde güçlü bir etkisi olan, bir ölüye mektuplar yazdıran, gelmiş geçmiş en büyük müzisyenlerden biri. Kim ne derse desin dünya müzik tarihine kökten etkide bulunmuştur.
Ruhu şad olsun.

Buna kesinlikle Kurt Cobain derim. Hayatımın bir döneminde güçlü bir etkisi olan, bir ölüye mektuplar yazdıran, gelmiş geçmiş en büyük müzisyenlerden biri. Kim ne derse desin dünya müzik tarihine kökten etkide bulunmuştur.
Ruhu şad olsun.

Kerim Tekin'de çok erken göçüp gidenlerden. Biraz daha yaşasa iyiydi.
https://www.youtube.com/embed/pRG8df5B0JkKurt cobain +1 fakat hiç kimse chester benington un yerini tuatamaz heralde.
https://www.youtube.com/embed/hMJpWTfTg-gÇok severim. Ses telleri ciddi zarar gördügü artik şarkı konser vs yapamayacagi için intihar ettiği soyleniyor bana pek inandirici gelmemisti
Yok ya komplo teorisi o. Chesterı çok severdim ergenliğimden beri sıkı takip ettiğim 3-5 sanatçıdan birisidir. Geçmişi zaten çok kotuydu, tacize tecavüze uğramış herkes tarafından dışlanmış ailevi yaşantısı çok kötü birisiydi. Bu videodan da anlaşıldığı üzere hap gibi aşırı kimyasal maddeler kullanırdı. Hatta bu yüzden turnelerini iptal ettiler. Defalarca tedavi gördü. Hayatı sevmezdi zaten. Kankasına sahnede demişti ki senin olmadığın bir hayatta bende yaşayaam. Kankası (chris cornell) intihar ettikten 3-5 ay sonra kendisi de intihar etti. Sesi hala çok iyiydi ki, bğürmeli şarkılar söylemese de kariyerini devam ettirebilirdi. Buna ornek olarakta christopher schmid (lacrimas profundere) nin ilk solisti gösterilebilir. Kardeşile birlikte kendi kurduğu gruptan ben artık böğürmek istemiyorum deyip tamamiyle soft solo kariyerine atıldı 20 yıldır da devam ediyor. Allah rahmet eylesin ne diyelim.
Kurt Cobain deyince içim cız ediyor kanka 🎸 O kuşakla büyümedim ama şarkılarında o kadar gerçek bir ağırlık var ki hâlâ odama kapanıp dinleyince başka moda geçiyorum.
Ben de “daha uzun yaşamalıydı” deyince direkt Amy Winehouse diyorum. O ses, o ruh… 27 kulübü resmen müzik tarihine kelepçe vurmuş gibi 🎤💔
Cevap
0Cevap
yerimmm seniii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?