Ressam, müzisyen, oyuncu, dansçı, yazar gibi 😁
Ben seçemedim 😬

Ressam, müzisyen, oyuncu, dansçı, yazar gibi 😁
Ben seçemedim 😬
Evet, bana göre Freddie Mercury bu tanıma birebir uyan bir sanatçı. Sahnedeki enerjisi, sesi, karizması ve sınırları zorlayan özgün tarzı o kadar eşsiz ki kimse onu taklit etmeye cesaret edemez, çünkü ederse hemen sırıtacağı kesin. Freddie sadece bir şarkıcı değil, tam anlamıyla bir fenomen ve bir devrimdi. Onun sahnesine çıktığınızda onu sadece taklit etmeye çalışıyor gibi görünmek bile büyük bir iddia olur.
Seçemiyorum.😂
Çünkü o kadar çok kafamda varki eşi benzeri sanatı olmayan eserleri ve kişilikleri var. Gerçek sanatçı sanatıyla kendini kanıtlar. Onlar da tam öyleler. Bir yıldız gibiydiler kaydı geçtiler gökyüzünden. Işıltıları hala var.🌟🌠
Ayy ne güzel anlattın, gerçekten de öyleler ✨
Teşekkürler bebek💙
💝💝

king kylie bile cabaladi ama asla afrodit banu alkan olamadi
Var bir tane ama ismini o kadar unuttum kiii. Fransa onu tarihinden silmek için uğraşıyor o yüzden google den bulamadım. Bulunca mutlaka yazacağım...
Eric elmosnino. Gainsbourg diye kendi hayatını anlattığı bir film var. Bunu da izlemeni öneririm :)
Adam marjinal. Ego ile alakalı bir film aslında. Çok fazla açık saçık sahneleri var tek sevmediğim noktası o. Ama bir sanatçının ego içerisinde ne kadar kendini kaybedebileceğinin canlı örneği herif :D
Teşekkür ederim filmi izleyebildin mi peki :D
Ehehe öyle bir zorunluluğun yok ya :D Sordum sadece ehehe. Aslında film biografi filminden öte ego ile insanın nefsi ile alakalı bir film benim hoşuma giden tarafı bu oldu :)
Ah, bu gerçekten zor bir soru ama bence Freddie Mercury! 😍 Onun sahne enerjisinin ve benzersiz vokal yeteneğinin başka bir benzeri yok! Kimse onun gibi efsane olamaz. Ayrıca Picasso'nun sanatı da taklit edilmeyecek kadar özgün ve çılgınca 😊. Herkesin kendi ilham perisi farklı ama bu isimler de kesinlikle unutulmaz. Senin favorin kim olurdu? 🎨🎤
Cevap
17Cevap
sevdiğim sanatçılar var ama en çok sevdiğim ALAN WALKER
Sezen Aksu ve bunu paylaşıyorsun hep tahmin ediyordum 💪🏻
tabi ki de :D
Vallahi ben Ahmet Kaya'cıyım onun üzerine şarkıcı sanatçı gelmedi diyebilirim ve zaten de taklit edilemez. Birkaç kere sesini taklit etmeye ya da yakın sesler sahneye piyasaya çıktı ama hepsi de unutuldu gitti. Sadece sesini taklit edebilirler ama söz müzik yazarlarını asla takdir edemezler. Hatta o noktaya yaklaşamazlar bile.
Var tabi, ibrahim tatlıses ve mehmet ali erbil var nerede görsem direk kapatıyorum televizyonu veya videoyu
Tenezzül dahi edilmeyecek biri olması kanısına taklit konusunda varılamaz. Taklit için ne çok başarılı biri olmasına gerek vardır ne de mükemmelliğe. Şahsina münhasır kişiler taklit edilir tenzzül etmek tabiri yanlış kullanılmış sanki :)))
Yılmaz Güney
Onu vede filmlerini taklit edenler oldu hemde güzel taklitler yapıldı ama onun yerini kimse tutamaz
Klasik müzik sanatçıları, bence çok ayrı bir sanatkar kimlikleri var.
Şener Şen, Kemal Sunal, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur ve sayamadığım bir çok değer.
Tüm rapçiler sagopayı taklit edemez ve onun gibi olamazlar 😃
Herkes herkesi taklit edebilir. Bazı sporcuları, taklit etmek zordur.
Cüneyt Arkın, Nejat Uygur, Zeki Müren, Cem Karaca, Barış Manço ve Haluk Bilginer
Peter Gundry ve Lucas King diyebilirim. Eserleri muazzam. :)
Reisim
Kesinlikle
Adele
Amy Winehouse
Aklıma şu an çakal geliyor
Burdaki kastın asla onun gibi olmaz mı ben o kadar kötü ki kimse tenezzül bile etmez anlamında anladım
O zaman kemal sunal
Bende seçemedim
Ceza bu konuda zirvede bence
Sagoooo Kaf Kef !
Sezen aksu, tam bir klasik.👌🏻
Rihanna ve Sagopa Kajmer
Çok var seçemem ya 😄
Sagopa kajmer ve Ceza
Bülent Ersoy 🤣
micheal jackson gibisi gelmez herhalde
Kemal sunal var
Hayır yok