Lütfen cevap verin üşenmeden okuyun benim için gerçekten önemli okur musunuz?

Kızlar selam sevgilimle ayrıldık ayrıldık sebebimiz yakın kız arkadaşıyla gerçekten kız arkadaşı sanırım benden habersiz buluşmuşlar kız ben de bunu başkasından öğrendim nasıl öğrendim arkadaşım fotoğrafı attı fotoğrafta kız birazcık yakın gibi böyle neyse kız buna eklemiş benim manitayıKız paylaşmış fotoğrafı benimkisi paylaşmamış aradım ben bunu neden böyle yaptım falan filan işte sen bana güvenmiyorsun sen şöylesin böylesin falan filan demeye başladı ben de yüzüne kapattım sonra 2 hafta boyunca hiç konuşmadık 2 hafta sonunda bir şekilde konuştuk işte buraları çok uzun anlatmayayım en son konuşmaya gecelim gayet iyi konuşuyorduk sonra ilişkimiz hakkında konuşmaya başladık 45 dakika konuştuk bir anda bana parladı nasıl parladıBen bunca zamanı boşa harcamışım seni çok yanlış tanımışım seninle bir gelecek düşünmüyorum senden soğudum sana ayırdığım vakitte yazıklar olsun bundan sonra da beni arama şimdi de telefonu kapatıyorum dedi ben de sadece kendine iyi bak dedim sonra yüzüne kapattım sonra bir baktım her yerden engellemişim WhatsApp Instagram amma velakin spotify'dan Beni takipten çıkmamış o kadar çok iyi biliyor ki beni takip ettiğini unutmaması imkansız bana hazırladığı şarkı listesini silmiş tabii sizce spotify'dan beni neden çıkarmadı unuttuğu için mi ama unutması da birazcık imkansız çünkü birlikte takipleştik kızlar bir gün geri döner mi ilk sorum bu 2 sorum da neden spotify'dan beni takipten çıkmadı ha bir de şunu söyleyeyim ablamı takip ediyor ınstagram'dan sizce neden

Lütfen cevap verin üşenmeden okuyun benim için gerçekten önemli okur musunuz?