1985-86,87,88 yaş grubun 1990'lardaki akıma dahil olan en şanslı nesil olduklarına inananlar burada mı?

Hafızalarda kalan abur cuburlar ve müzik dünyasının bir kaç şarkıcı ve aile sıcaklığını hissettiren kin , nefret olmayan dizilerden, çocukluğumuzun subliminal derin mesajlarını yazabilir misiniz? En fazla 4 sözcük ya da daha fazla.. Ah o günler.. elbette maddelere sığmayacak kadar çoktur eminim ama 4 sözcük diyelim.. Benim cevabım : örnek:1. Leblebi tozu 2. Burak Kut- Sezen Aksu-Tarkan-Kenan Doğulu- Bendeniz, Mirkelam, MFÖ, Mansur Ark, Grup Vitamin , İzel Çelik Ercan 3. Süper Baba, Bizimkiler, Çılgın Bediş, Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü..4. Walkman, müzik kasetleri, Bianchi bisiklet, püskül desenli perdeler, danteller , tüplü televizyon, büyük dolaplı vitrin, soba, kestane , mavi önlük, dantelli önlük yakası, fotoğraf albümü ve filmli Kodak fotoğraf makinası, teyp, yaprak patlatmak, seksek ve toplu şekilde ip atlamak, kalemle kaset sarma, ses kaydetme, Ailecek Yeşilçam filmleri izlemek. Hala devam eden nesli tukenmeyen patlamış mısır yemek ve çekirdek🥺🎶💙 çok özledim 🥺 duygulandım 🥺🥺
1985-86,87,88 yaş grubun 1990'lardaki akıma dahil olan en şanslı nesil olduklarına inananlar burada mı?