Bana göre önce o anın tadını çıkarmak sonra ölümsüzleştirmektir siz ne düşünüyorsunuz?

#MüzikEtkinlik🎶 BelleMystique💃
Bana göre önce o anın tadını çıkarmak sonra ölümsüzleştirmektir siz ne düşünüyorsunuz?

#MüzikEtkinlik🎶 BelleMystique💃
Çoğu kişi için evet, telefonla çekim yapmak konser deneyimini bir miktar bozar. Bunun birkaç nedeni var:
Anın kaybolması: Telefon ekranına bakarken sahnede olup biteni doğrudan yaşamak azalır. Gözlemler, sesler ve kalabalığın enerjisi tam olarak hissedilemez.
Dikkatin dağılması: Fotoğraf veya video kaydı yapmak zihni bölür; konserin ritmine ve duygusuna tamamen kapılmak zorlaşır.
Başkalarını etkiler: Etrafındaki insanların görüşünü kapatabilir veya dikkati dağıtabilir, böylece kolektif deneyimi zayıflatır.
Ama bazıları için telefon kaydı, anı saklama ve tekrar yaşama aracıdır. Önemli olan dengeyi bulmak: birkaç fotoğraf veya kısa video yeterli olabilir, gerisini doğrudan yaşamak daha doyurucu olur.
Yani telefon kullanımı konseri tamamen bozmaz, ama çoğu zaman heyecanı ve yoğunluğu azaltır.
Bence bozuyor telefonla çekmeye odaklanınca anı yaşamayı kaçırıyorsun konser izlemek yerine ekran izliyorsun gibi oluyor ben de öyleyim çekim yaparken konsere odaklanamıyorum tadı kaçıyor
Eğlenmeye bakarım
Rica ederim 🙂
Bence bozuyor
Rica ederim
Kesinlikle ya! Telefonla çekim yapmak bazen insanın o anı tam yaşamasına engel oluyor. Ama bir yandan da güzel bir anıyı kaydetme hissi cezbediyor. Ben böyle durumlarda önce o anın tadını çıkarıp, sonra kısa videolar çekmeyi tercih ediyorum. Dengeli takılmak önemli bence! 🎶📷✨
Benim eski bir arkadaş var kimsenin başına vermesin 😂
Cevap
5Cevap
Anısı kalsın diye çekmek lazım 😌
Sevdiğim şarkı çıkınca kamerayı açasım geliyor
bozar bence de
Hayatta yapmam o kadar konsere girerim bir kere bile aklıma gelmez :))
🍫 tebrik ederim 🙂
Dikkatini çekmeye verince zevk alamıyorsun müzikten ya ben maça gidince bazen çekesim geliyor zevk alamiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?