merhaba benden önce siteye birisi girmiş aynı sorunla uğraşıyorum ve ikinci haftam kalp çarpıntısı göğüstü baskı ritim bozukluğu da yaptı bende yanında sayamayacağım tonla şey daha var fakat uyuyamadığımı fark ettim üç dört saatlik uykuyla ayaktayım bıraksan uyumadan dururum yine uykumu getirmiyor ama uyumam lazım ne yapacağımı bilmiyorum görürsen yanıt gir lütfen
çokta duygusal düşünme eğitimde potansiyelin var ama kullanamıyorsun gibi düşün yapıyorsun olmuyor verimli çalışamıyorsun dağıldığın için ilacın çok faydasını gördüm
Anladım çok pozitif bir insansın o zaman fazla enerji üretiyorsun boylelikle kendini kontrol edemiyorsun ya da çok fazla şeyler düşünüyorsun biraz zihnini boşaltmalısın.
Valla onun bir düzeni yok illa ki etkisi bittikten sonra uyursun anca ya da ilacı sürekli kullanırsan vucüt bağışıklık yapar ona göre kendini ayarlar ama ben hafta sonları atmazdım
@Dreamliner787 kardeşim uyumuyor diyosun ya haksizlik, yoğun uykusuzluk yapıyor mu mesela uyumasan normalde uykusuzluktan gergin halsiz olursun bunu içince aynı durum mu yaşanıyor?
Ya rahatsızlığı olmayıpta kullanann kişiler uykulu ve sersem oluyor zaten bu ilacı kullanırsan ne gergin ne de sinirli olursun gayet sakin kendinden emin ve kendine güvenirsin