Sevgilim gece hayatima müdahale etmek istiyor izin vermelimiyim?

Ben 20 yasindayim hukuk öğrencisiyim Almanya dogma buyumeyim. Sevgilim ile 3 aydır beraberiz. Birbirimizi bir mekanda tanıdık. ben cok gece cikmam konser icin vs sadece. Ve sıkça turk konserlerine gittiğim icin artik yıllar icinde bir cevrem oldu hem almanyadan hemde turkiyeden. Almanyada produksyonlari felan tanıyorum artik ve turkiyeden abilerim var sagolsunlar produksuyon management gibi yerlerden beni gördüklerinde sahip çıkarlar gelirler konser sonrası sahne arkasında sohbet ederiz hep beraber sanatcilarlada felan. Bende her İstanbul'a geldigimde onları ihmal etmem hal hatır sorarım giderim ofislerine sohbet ederiz felan.

Ben sevgilim ile 3 ay once davet edilerek gittiğim bir konserde tenistim. Orada iste bir arkadaşım var prodüksiyon sahibi beni yeni ortağı ile tanistirdi o da sevgilim oldu. Yani orada oyle tenistik biz. Haftaya bir konser var arkadaşım davet etti. Sevgilim gitme ne isin var gece orada diyor. Sasirdim cunku kendisi gidiyor (guya mecburen cunku prodüksiyon ya kendisi). Bende dedimki biz zaten gece bir mekanda tanismadikmi anlamadım. Sonra ortağına iste bir daha davet etme onu felan demis. Ya ben yillarimi verdim o cevreyi kurmaya 3 aylık sevgilim bozmaya calisiyor. Arkadaşımda iyidir bu arada hemen savunmuş beni ben bu kızı yıllardır tanırım bir kez olsun ne sarhoşluğunu gordum ne erkeklerle sarmaş dolaş oldugunu gelir konseri dinler selam verir herkese saygilidir sonrada evine gider felan demis.

Sevgilimde iste yok bahane gitmesin oyle yerlere diyor deliricem gercekten. Hayir cuma namazında tanismis olsak dicem tamam haklisin ama biz zaten konserde tanistik. Sizce bu durumda ne yapmaliyim?

Sevgilim gece hayatima müdahale etmek istiyor izin vermelimiyim?