Acaba baska biri mi var diye aklima gelmiyor degil dogrusu.
Sevgilim beni kendinden sogutmak mi istiyor?
Acaba baska biri mi var diye aklima gelmiyor degil dogrusu.
Gtüne tekmeyi at gitsin. En basitinden sen de aynısını yap ilgisiz kal. Bitecekse biter.
Yahu tamam bitecekse de adam gibi bitsin. Entrika üretmeye ne gerek var. Sevmiyorum artik veya eskisi gibi sevmiyorum dersin biter gider. Bu nedir yani. Oyun mu oynuyoruz. Üstelik evlilik düşüncesi var yani.
Dediğim gibi kendi haline bırak. Hiç geri dönmezse terketmek istediğini söyle bakalım tepkisi ne olacak
Diyeceği seyi biliyorum. 3 ay sabret dedim sabredemedin. Sen beni zaten sevmiyodun gibi biseyler diyecek.
O zaman 3 ay sabret bakalım. Ama bence sen yedeği hazırla ki biterse çok üzülmeyesin.
Yedeği hazirlamak mi? Onunla iliskim bitmeden kesinlikle boyle birsey yapamam. Yapmam! Bu aldatmaya girer.
Arkadaş ol demek istedim. Bitince diğeriyle sevgili olursun demek istedim neyse
Seni istemiyo. Peşine düşüp de kaldırma bir taraflarını. Engelle sil
Istiyorum diyo. Seviyorum diyo. Sinava kadar sabret diyo. Ben anlam veremiyorum.
3 ay sabret üç ay sonra guzel olacak hersey diyo.
Saçma
Ve bulundugu ilde 2 gündür kar tatili var. Ne okulu var ne dershanesi. Yine de yazmıyor.
Sana açıkça demek istemiyorum kızın günahını da alamam ama ne olursa olsun yaptığı hem bencillik hem nankörlük hem vefasızlık. Günah be günah yaa. Ya başka biri var ama onu kaybederse sen yedekte dur diye seni bekletiyo veya da soğudu senden ve yalnız kalmaktansa seni yanında bekletiyo duygularını hislerini tatmin etmek için kullanıyo seni. Başka bişey denemez. Hakikati göremem ama çok iyi niyetli olmamayı öğrendim şu hayatta
Sevmiyosa sevmiyirum ayrilalim desin bari. Bu dusunceler cildirtacak beni. Hem seviyorum seni de hem ilgini alakani kes. Bu nasil bisey ya.
Biri demiş. O sana postayı koymadan sen koy diye. Aynen öyle yap. Sonra geç kalmışım bile diceksin
Peki ya gerçekten sabahlara kadar ders çalışıyorsa? Ya gercekten bana ayiracak 5 dakikasi yoksa? Kendini derslerine adapte ettiyse?
Ben ayrildim diye sinav sonuclarini etkilerse?
Ayriligim onun gelecegini etkilerse ben bu sefer kendimi hic affedemem.
"Özledim" yazmışsın. Yazık, saatlerce wp de durup bir ona cevap yazmaktan aciz bir aşkı varmış. 2 gündür girip çıkıyo ama yazmıyo diyosun. Aşkı oyun mu sanıyo. Belki de seni seviyo dediğin gibi ama senin kıymetini bilmiyo. Biraz soğuk davran ayrılmasan dahi seni kaybetmeyi göze alabiliyo mu alamıyo mu bunu görsün azıcık aklı başına gelsin. Devam ederse de bırak o kızı. Sonra aşka dil uzatırsın filan hiç gerek yok
Sen at tekmeyi
Tekme atmak nedir ya?
lafın gelişi
Cevap
0Cevap
Yazmak konusmak isteyen herturlu yazar senle konusmak istemiyor nett
Değil mi?
Onun sonu ayrilik ayni benim sevgilimde yapmisdi sonra terketti.
Gecmis olsun.
sıkılmış senden, hepsi bahane
Acaba baska birisi mi var
Günahını alamam sen bir konuş ayrılmak istiyor
Evet onu da söyledi ama tamamen degil diyor nasil birsey ise 3 aylik ayrilmak istiyor. Yani sinava kadar. O da soyle bir ayrilik arada konusucaz baglari tam koparmicaz
imkansız o 3 ay sonra kimse aynı kalmaz
Ayni kalmaz biliyorum bunu ona da söyledim. Bence beni kendinden sogutup beni gunah keçisi ilan etmek istiyor.
Ama soyle bisey de var. Bu sinav benim icin o kadar onemli ki bu sinav ugruna herkesten herseyden vazgecerim diyor. Ailemi bile silerim ne anne tanirim ne baba diyo.
senide siliyor işte yavaştan yavaştan, sen gerekeni yap uzaklaş düşme üstüne
Vagzecmek pes etmek istemiyorum cunku seviyorum.
Aynı şey benim de başıma geldi. Ben ayrıldım...
Nasil oldu tam olarak.
Biz aynı okuldaydık, lise son senemzdi bir gün sarıldık evlerimize gittik sonra ertesi gün okula gelmedi, ben wp dan mesaj atıyorum görüyor, ç. içi ama cevap yok, arıyorum açmıyor. Saniyeler sonra başka bir arkadaşım arıyor onun telefonunu açıyor, okula gelmediği için haberini başkalarından alıyordum ayrıldık sonunda
Bir de okula gelmiyor ama dershaneye gidiyor, bir de biz meslek lisesiydik benim erkeklerle konuşmamı istemeyen adam beni aralarında bir başıma bıraktı, ama iki hafta bekledim düzelecek diye olmadı
Seni çok sevmesi üzmesini gerektirmez
Eger gercekten ders calisacak olsa 3 ay degil 6 ay bir yil susarim. Niye bahaneler uyduruyor ki. Sevmiyosan sevmiyorum de yani. Seviyorum diyip niye aci cektiriyosun.
Hemde ben Şu an yurt disindayim. Insan bir demez mi ya sen napiyosun oralarda ne yer ne icersin sagligin sihhatin nasil diye sormaz mi
İnan ben hala soruyorum, bir tuvalete gidecek vaktin de mi yoktu mesaj atacak diye. Yani kendi kendime. Ama nafile. Cevap yok. Hala bilmiyorum neden yazmadı neden aramadı
Ne yani bundaki amac ne? Bizi bezdirip yeter ulan diyip bizim bitirmemizi saglamak mi? Tüm gunahi bizim uzerimize yikmak mi?
Bilmiyorum, ama bunu bu kadar kolay yaptığına göre senin verdiğin kadar sana değer vermiyor...
Sabahlara kadar wp de instagramda dolaniyor. Ya hani sen ders calisicaktin diye soruyorum bu kez de beni inancsizlikla güvenmemekle sevmemekle sucluyor
Üzme kendini insanlar böyle
Artik beni sevmiyor belli ki. :(
Hayat, bazen öyle olur. Akışına bırakmak lazım. İnsanoğlu her şeyi kontrol edemez
Ben artik özgürüm ben düs yakamdan diyor.
Niye bunu söylemiyor peki? Biterse adam gibi bitsin.
Kendisini düsünüyor desem? Bencillik yaptigi silmen lazim
Nasıl kendisini düşünüyor?
Halaa anlamiyomusun kizin umrunda degilsin seninle ilgilenmek istemiyor.
Yav niye seni cok seviyorum 3 ay sabret diyor
O postayı koymadan sen koy bence.
En İyi Cevaplar