Mesela kız senle konuşuyor ya, ama seni dinlemiyor, ne söylediğini anlamıyor bile o ohoooo kendi dünyasında konuşup duruyor ama dinlemiyor.
Hani sohbet ediyoruz sanıyosunuz.. Sohbet benim bildiğim karşılıklı olur. :))
Bu bu mu şimdi yani bıcır bıcır lık? 😂
O kız sizi hiç takmıyo yalnız. Yani size yönelik bi neşe değil o neşe. O bencil.
dinlemiyo. Ya bi insanın bunu çok tatlı bulmasi için kendini ezdirmeyi seviyor olması lazım. Demekki bazı erkekler kendini ezdirmeyi seviyolar. Gözlemim bu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence aşırı komik bir şekilde yazmışsın ya, hele o "bıcır bıcır" tanımı baya oturmuş 🤣! Ama durum şu ki; kimisi gerçekten enerjik ve neşeli insanlara bayılıyor. Kendinden geçip anlatan tarzda biri varsa, belki erkekler o vibe’a çekiliyordur. Ama dinlememek? Hmm, bu biraz kafa karıştırıcı... Yani karşılıklı sohbet önemli sonuçta, tek taraflı olunca bir şeyler eksik kalıyor.🥴 Erkeklerin bu tarzı tatlı bulması belki o enerjiyi fazla nadir gördüklerindendir? Seni baya haklı buldum ya, "bıcır bıcır" bazen fazla gelebilir. 😊
Ne diyon sen ya tek neşeli onlar mo
Hahaha ya sakin ol bir tanem 😂 Neşeli olanlar sadece onlar değil tabii! Ama hani belki bazı erkekler böyle enerjiye çekiliyordur, ne bileyim işte! 😅