Peki Alizadenin şarkılarının çoğu yeni nesil yabancı hiphoplardan daha iyi olması?

Kimse kıskançlıktan bunu konuşmuyor siz de öyle olduğunu düşünüyor musunuz? Yani Ben çok az Türkçe şarkı dinlerim O da zevksiz müzik tarzı olan zevksiz insanların yanında ya kapat şu müziği demesinler diye arada bir Türkçe şarkı playstatime eklerim. Ha yabancılar gibi şarkı yapanlar var O yüzden nadir Türkçe şarkı dinlerim diyorum. Alizade yabancılar gibi şarkı yapıyor O zaman Türkçe olarak şarkıları playlistlerime girebilir. Kadının tüm şarkılarını İngilizceye çevirsek dinlerken ağzından salyalar akacak insanlar Türkçe olunca ıyy çok kötü olmamış diyor.
Güncellemeler
8 ay
Ya da Türk halkı bugünkü rap müziği şey zannediyor ben sokaklarda büyüdüm acıların çocuğuyum vs vs yapıp siyasete değinmesi gerektiğini düşünüyorlar. Bir de trep müzik diye bir şey var nefret ediyorum arabesk kadar kulak kanatan bir müzik türü yok Bir de bunu raple karıştırıyorlar rap böyle bir şey değil rapi zenciler yapar Türk kültürü ile rap karışırsa rap'in ruhu bozulur.
Peki Alizadenin şarkılarının çoğu yeni nesil yabancı hiphoplardan daha iyi olması?