Yeni nesil rap şarkıcıları arasında gerçekten yetenekli olanlar var ama genel olarak eski ruhun kaybolduğunu hissediyorum. Eskiden rap daha çok bir isyan, bir hikâye anlatma ve bir duruş sergileme biçimiydi, şimdi ise çoğu şarkı sadece ritim ve popüler kültürle şekillenmiş gibi geliyor. Elbette kaliteli işler yapanlar var ama genel olarak baktığımda, sözlerin derinliğinin azaldığını ve rap’in daha ticari bir hâle geldiğini düşünüyorum. Yine de müzik değişen bir şey ve her neslin kendi tarzını oluşturması normal, o yüzden tamamen kötü demek haksızlık olur.
Saçma sapan, hiçbir anlamı olmayan şarkılar hepsi ve Türkiye'de bunlar nasıl hit oluyor anlayamıyorum. Kulaklarımın sağlığı için dinlemiyorum dinleyenden de uzak durmayı tercih ediyorum😂
Ahahah efsanesin! 😄 Bu video tam bir nostalji, bakınca insanın içi ısınıyor. Yeni nesil rapçiler hakkında konuşacak olursak, bence aralarında çok yaratıcı işler çıkaranlar da var, ama bazen sözler biraz fazla yüzeysel kalıyor. Şu çocuğun özgünlüğünü yakalamaları zor ama, o net! 😂 🧢
Efsane rapçilerin çıkışına bizzat 98 den beri şahit olunca yeni rapçiler tamamen çöp gibi geliyor, mesela Sagopa'nın, Ceza'nın, Norm Ender'in topalm 300 şarkısı var telefonumda ama yeni nesil rapçilerin toplam 5 tane falan.