çok tatlışş
Beğendiiim, güzel
Beğenmedim
Dinlemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çok tatlışş
Önceden yaşanan olaylar başa gelen acı veya sevda ile şarkı türkü yazılımış. Onlarda da sitem vardır hüzün dolayısıyla. Ama sen kaybettin falan sözleri yokmuş. Hangi kitleye oynayacağı meçhul bir sanat anlayışı var. Çocuklara mı hitap ediyor, ergenlere mı hitap ediyor yoksa yetişkinlere mı hitap ediyorlar? Sıkıştılar r yapıyorlarsa özümüz şarkı ve türkülerine baksınlar anlamsız şarkı türkü yazmasınlar. Kadın destekçisi gibi davranıp kadını aşağılayıcı şarkı yazanlar ile takılmak veya aldatan insanlar ile video çekmek falan çelişkili geliyor bana.
aldırma gönül, yolcu, sen benimsin ben seninim, kara tren vb gibi.
En fazla 10 16 yaş arası ergen çocuk kitle dinler havalı hisseder düzene meydan okuduğunu falan düşünürler saçma sapan sözler ritim yok çocuk çizgi filimi müziği gibi şimdiki müzikler popiş baş açarak yapılıyor kim mini etek giyerse dans falan ederse o şarkı yapmış oluyor o ünlü oluyor bu ülkede yetenek önemli değil arkada da saçma sapan bir müzik türkiyedeki hiç bir şeyde kalite yok ne müzikte ne filmde ne dizide ne oyuncusunda ünlüsünde ne sosyal medya fenomeninde birde winxi dahil etmişler ilgi çekeceğiz diye saçma sapan yetenek olmayınca winx barbie disney prensesler periler sihirler diye her yerlerini meydana sererek giderler müzik bahane çıplaklık şahane
Koskoca Winx şarkısının odak noktası kendini sevme ve değerini bilme olması gerekirken erkek merkezli bir şarkı yazmışlar resmen. Sözlerine koalasyon bile. //Rüyasında beni arıyormuş, güçlüyüz ve bunu biliyorsun// yani ne alaka bu iki söz arasında ne anlam var.
bu grup birileri tarafından fonlanıyor her yerde reklamları yapılıyor ses yok sanat yok hiçbir şeyleri yok sadece arkadan uydurma cinsel dans ediyorlar sırf sağ tarafa karşı çıkmak için insanlar bunları savunuyor neyi savunduklarını da bilmiyorlar
Cevap
55Cevap
Tiplerine hiç gitmiyor bu tavırlar şarkılar kostümler, asık suratlı koca kadınlar ciciş ciciş takilmaya çalışıyorlar.
dinlemedim.
Şarkıyı baştan sona dinlediğimde bende bıraktığı his çok fazla zorlamadan yapılmış bir iş gibi oldu. Yani sözlerde aşırı derinlik ya da ağır bir anlam yok ama zaten dinlerken seni düşündürmekten çok sürüklemeyi hedeflemiş gibi. Giriş kısmı tempoyu güzel hazırlıyor aradaki beat geçişleri de monotonluğu kırıyor. Nakarat kısmı en güçlü tarafı bence çünkü hem söz hem de melodi hemen akılda kalıyor. Vokal de çok öne çıkmadan müziğin içine dengeli oturmuş ne yoruyor ne de kayboluyor. Birkaç kez dinleyince daha da akılda kalıyor ve insan farkında olmadan tekrar açıp dinlemek istiyor. Ama öte yandan efsane olur yıllarca dinlenir diyebileceğim bir parça değil; daha çok şu an için enerjik ve güncel bir parça gibi hissettirdi.
Günümüzde son zamanlarda çıkan ve kendini sanatçı, şarkıcı sanan tiplerin içerisine bu grubu da eklemek gerekiyor. Bu gruba istedikleri kadar pr yapsınlar, tutmayacak. Bu ve bunun gibi vasat bile olmayan insanları türk müzik piyasasına kimler alet ettiyse, Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
Allah rızası için bunların şarkıları dinlenir mi boş insanlar bunlar akıllarına geleni yazıyorlar 🔞konser mi olur bence içeri atılmalılar öyle yurt dışı yasağı ile kalmamalı ülkeyi mahvetmeye çalışıyorlar allahın ergenleri de heves ediyor bunlara. İpini koparan gidiyor
Dinlemedim de neden bu grubun paylaşımları önüme çıkıyor ve ahlaksız bir gösteri yapan insanlar neden bu kadar meşru hale getirilecek duruma sokuluyor.
Manifest ahlaksızlık gösterisinden başka bir şey değil zaten şarkıları da kalitesiz hiç beğenmiyorum
Ben beğendim. Ama daha çok duygusal bir tınısı varken, pop tarzı yapmaları tuhafıma gitti. Kostümler ve klip şahane. Efektler de aynı şekilde.
Bu grupta ses olduğuna inanmıyorum ben. Çıplak seslerini dinledim vasat sesleri var
Hepsi'den beri kadın veya erkek Türk müzik grubu dinlemiyorum
Winxi izledim rebootu da izleyeceğim ama şarkıyı dinlemedim. Hepsi grubunun sen bir tanesin süperdi.
Manifest kız grubunu destekeleyelim. Türkiyede ki tek güzel şey ~ kız müzik grupları
Bunlar Hepsi 1 e mi özenmişler ama onların tırnağı bile edemezler
bunların bu zaman akadar bir tane şarkısını dinlemedim. geçen konser görüntülerini izledim saglam kasa varmış ne diyelim sesi iyi olsa sesiyle tanırdım kasayla tanıdım.
Dinlemedim ama grup hepsi var iken daha iyiydi
#Hükümdar
Manifest grubunu çok beğeniyorum özellikle de dik duruşları ve karakterleri sebebi ile
Dinlemedim. Burada okuyana kadar haberim bile yoktu.
Evde dans edebileceğim yeni şarkıyı buldum 🥳
Ben zaten bu gruba bayılıyorum, her şarkıları ayrı güzel ❤️
Popo açmakta haklılarmış. Ne ses var ne yorum.
ya açıkçası şarkı çok güzel bence ama winx ile hiç bir alakası yok
ewt yaa ruya isimli parcayi muhtesem yorumlamislar
Sevmiyorum hiçbir şarkısı bana hitap etmiyor
ergen misiniz ya sacma sapan sesleri vasat olan insanlari dinliyorsunuz max 10 yasindaki ergen çocuklar dinliyor bunları
Şimdi baktım klip çekimi güzel ama müzik başlangıç girişi olsun söylem tonu olsun çok güzel diyemem zamansızdık şarkıları daha iyi
Dinlemedim ama bunlar neden bu kadar popüler anlamadım
Tek vasıfları kendilerini teşhir etmekten başka bir şey değil
Diğer şarkılarını çok seven biri olarak ok gibi olmuş diyorum bu şarkıya. Çok kötü..
Hayır şarkısı bundan çok çok daha güzel mesela
Manifest severim ama winxle alakasız olmuş birazda enerjisiz buldum
Winxle alakası yoktu konsept Winx olmasa güzeldi bence
manifest dinleyen var mı...
Tanımıyorum kendilerini
Ne dinliyorum ne takip ederim
Şu kızları hiç sevmiyorum
Hayır. Dinlememde. Bko gibi bir gurup
öyle bir grupmu varmış 😳
Böyle ablak şeyler dinlemiyorum
Hiç bir şarkılarını dinlemedim
Yok dinlemedim