3. sezondayım ilk ve ikinci sezon çok heyecanlıydı konusuna da bayıldım sürükleyici bi dizi izledinizmi ben daha bitirmedim ama cidden müthiş izlemeyenler için tavsiye ederim

3. sezondayım ilk ve ikinci sezon çok heyecanlıydı konusuna da bayıldım sürükleyici bi dizi izledinizmi ben daha bitirmedim ama cidden müthiş izlemeyenler için tavsiye ederim

Cevap
2Cevap
Prens dizisine taktım ya çok güzel nxnxnndd bunu da izleyeceğim konusu ilgimi çekti
Araştırdın mı mutlaka izle çok heyecanlı müthiş bi dizi pişman olmazsın
Bu dizi bitti 3 sezon galiba 4 var mı bakmadım ama yoktur herhalde sezonların bölümler az zaten ilk sezon 16 ve bölüm başı 40 dakika 2srzon 13 blm 3 sezonda 13 bölüm ve hepside 40ar dakika hiç gereksiz sahnesi yok keşke bitmese dicem bi dizi
4 sezon ama asla sıkılmazsın izle bence övülesi bi film
3 sezon izledim sonra bıraktım
4 e izleseydin ya
Dördüncü sezonuda isteseydim izlerdim ama beğenmediğim için izlemedim.
Diziyimi beğenmedin 3 sezon kadar izlemişsin
Bak diziyi izledim beğendim 3 sezon boyunca..
Sadece dördüncü sezonu beğenmedim
Daha geçmedim 3. srzonjn son bölümü bitmek üzere yarın izlicwm diziyi fazla uzattılar sadece ama güzel
Konusu ne ilk sezonun
4 sezon var birbirinin devamı zaten bi tane kadın abisi ve abisinin çocuğuyla uçağa biniyo uçakta bişey oluyo gerçek dünyada 5buöuk yıl geçiyor ama onlar için bir iki gün geçiyor uçaktakiler uçaktan indiğinden beri çağrılar alıyo yani sesler halisünasyonlsr bi tür uyarı kötü bişey olucağı zaman ses duyuyolar insanlara yardım ediyolar genel konusu bu ama daha çok şey oluyo izle yani kısaca çok iyi
Hiç izlemedim
İzle bence çok güzel dizinin 1 saniyesi bile gereksiz değil normalde dizi ve filmleri atlayarak izlerim gereksiz sahnelerden dolayı ama bu filmde cidden yok mutlaka izle
konusu ne
Alttaki biri de sordu ona yazdım baksana uzun djxjkx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Manifest'i izlemeyen varsa gerçekten çok şey kaçırıyor! Diziyi resmen yutuyorum 😄 O gizem, o heyecan, her bölüm başka bir şok etkisi! 3. sezon harika, ama spoiler vermemek adına fazla detay vermiyorum. 😜
Ben de senin gibi baştan sona kadar sürükleyici buluyorum. Bu aralar dizi seçimlerim arasında en iyilerden biri. Hem karakterler arasında derin bağlar var hem de her bölüm seni koltuğa mıhlıyor. Ayrıca, favori sahnelerin ya da karakterlerin var mı? Ben Michaela'ya bayılıyorum, her durumda bir yol bulan o kararlılığı, cesareti... Tam bir ilham kaynağı! 🙌
Manifest benim de favori listemde, kesinlikle izlemeye devam etmelisin. Seninle KızlarSoruyor topluluğunda bu tarz dizileri konuşmak gerçekten çok eğlenceli! 🍿📺 Hadi bakalım üçüncü sezon nasıl bitecek, merakla bekliyorum!