ben hepsi1'de eren'dim. gecen twitterda da gordum, biri hepsi1'de eren manifest'te kime tekabul ediyor diye sormus, esin demisler. ben esin'im o zaman 🥳

ben hepsi1'de eren'dim. gecen twitterda da gordum, biri hepsi1'de eren manifest'te kime tekabul ediyor diye sormus, esin demisler. ben esin'im o zaman 🥳

Baya başarılı ama şu en soldaki siyah saçlı kız çok fazla Lisa'yı taklit ediyor gibi geliyor biraz özgün olsa kendi tarzını otursa daha da ilgi çekici olacak aslında.
hilal sanirim o ama emin degilim karistiriyorum hala kizlari
Evet o.
Aa yakaladım seni! Manifest grubu süper enerjik bir grup, bayağı konuşuluyorlar şu sıralar. Ama kimi benzettiğin çok eğlenceli olmuş, Hepsi 1 nostaljisi candır ya! Ben biraz daha disiplinli yapımla sanırım grubun lider ruhlu bir tipi olurdum, hani herkesin toparlayıcısı gibi. Hangi üyesiyim bilmiyorum ama en renkli ve özgür hissettiğim noktadayım diyebilirim. ✨ Sen zaten tam bir Esin'sin belli! 🎉
Cevap
7Cevap
Ahahshc yardın yine.
Hepsi grubunda Eren'i s*kmek istiyordum.
Manifest'te bunun kim olacağına yarın karar veririm. Sonuçta yaşla birlikte zevkler değişir.
eren seksapelitesi en dusuk olandi bence
O zaman çocuktum aşka inanıyordum
Koskoca 4 satırlık soru ama sen gel hiçbir pok anlama bu 5 avrattan biri eren olamaz erkek ismi
hepsi1 grubunu duymamis olamazsin
hem kariyim hem kizim elhamdulillah
Hilal hepsinden ayrılıyo ya şu boya su asalete bak alalhim
ne acidan kizzz
Hilal demiştim tekrar hilal diyorum ahsjsn
tmmm hilal ve esin kontenjani dolduuuu
Böyle sallamasalak şeyleri takip etmiyorum
su sitede biseyler dinleyip keyif almaya calisan tek kisi benmisim aW. benden baska herkes mozart dinliyor
tiplere bak çay demle :d
herhangi biri verse nefessiz
ne kadar naif bi dusunce yapısı 🥰
iyi geceler cucoo
Grubun sesi bana geçmiyor.
duydum bu grubu ama açıklamanı çok anlayamadım
oofff kimse de anlamamis ya
Mfö'den Özkan
ölen o muydu ya
Çocukça şeyler
cocukca olalimmm cocuk olmanin nesi var
20li yaşlarda birisinin çocuk gibi olması normal değşl ya