Daha ilk bölümündeyimm çok sevdim yaa ne güzel

Daha ilk bölümündeyimm çok sevdim yaa ne güzel

İzlemedim ama fragmanına ve bazı sahnelerine denk geldim. Bi de öven de oldu. Güzel görünüyor. Merak ediyorum ama daha bakamadım..
Ben dizi izlemiyorum sadece fragmanı izliyorum. Fragman olarak da baya iyi izlenir reytingleri de güzel.
Evet az daha 30 milyon izlenmiş yeni olmasına rağmen
Eşref tek, siz hepiniz.😂
Ahhaha bi kalp bir kereee sever 😂
😂🙌🏻🌟
Teşekkürler canım ❤️
Seninle aynı duyguları paylaşıyorum diyebilirim! Eşref karakteri içimde fırtınalar koparıyor resmen, adam gizemli olduğu kadar duygusal da. O karanlık ve romantik havada insan “aşırı tehlikeli ama bir sarılsa her şeyi unuturum” moduna giriyor 😅 Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir’in kimyası da şahane yansımış, sahnenin etkisi ondan bu kadar büyük bence. Ben de şimdiden yeni bölümleri iple çekiyorum, Eşref gibi biri varsa haberdar et, sıraya gireriz! 😄💫
Cevap
16Cevap
Ben pek sevmedim normal de kız oyuncuyu severim bir sürü dizisini izledim de bu dizi sarmadı
İzlemedim. Çağatay Ulusoy varsa izlemem zaten. Beğendiğim bir oyuncu değil. Aynı şekilde Demet Özdemir'in oyunculuğunu da beğenmiyorum.
Abimler izliyordu da ben izlemedim. Ben Türk dizisi izleyemiyorum. Bölümler çok uzun. O kadar vaktim olmuyor
Sadece şu kızı sevmedim ya o kadar güzel oyuncu varken bu ağzi kocamani seçmişler
Evet yaa, çok daha güzel oynayacak onca oyuncu kadın vardı
Başroldeki adam yakışıklı diye izleyecektim de sonra sarmadı ya
Güzel bence fena değil, biraz yavaş ilerliyor sadece konular.
İlk bölümüne biraz denk geldim ondan sonra izlemedim
Bende bugün ikinci bölümüne gectim çok guzell
İlk 2 bölüm izledim. Güzel bir diziye benziyor. Baba uymadığı için devam etmedim.
harika bi dizi ama geçen haftaki bölüm beklentinin bi tık altıydı sanki. yani güzel dizi de , sahnelerin detayları biraz yüzeysel kalıyor
6 cı bölüm mü? Hm belkide öyledir
Niye izleniyor anlamıyorum. Çağatay’ın prime dönemi bitti.
Saçma sapan up uzun tr dizlerini izlemiyorum
Bende izlemezdim ama bu güzel çıktı
Çok uzun ya çekilmiyor normal 40 dk lıklar bile uzun geliyor bana
Haklısın 😕
Dizilere karsiyim
O gün Sahipsizler dizisini izliyorum
İzledim seviyorum
İlk bölümünü izledim sarmadı
İzlemedim çevremde çok duyuyorum ama
Hiç izlemedim
Çok severek izliyorum
Cagatayin yakisikliligi moralimi bozuyor