Geçen bir İnstagram Reels’ine denk geldim film ile ilgili. Yorumları okuyunca bir tırsmadım değil. “Psikolojim bozuldu, ikinci defa izlemeye cesaret edemedim.”gibi yorumlar vardı. Peki siz izlediniz mi filmi? 😬

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen bir İnstagram Reels’ine denk geldim film ile ilgili. Yorumları okuyunca bir tırsmadım değil. “Psikolojim bozuldu, ikinci defa izlemeye cesaret edemedim.”gibi yorumlar vardı. Peki siz izlediniz mi filmi? 😬

İzlemedim maalesef. ama izlemeyi düşünüyorum listeme ekledim ilgi çekici bir filme benziyor. özellikle bu temalı ve bu konulu filmleri seviyorum. genelde zaten bazı izleyiciler en küçük bir filmden etkilendiği için o tarz yorumlar yapabiliyorlar. ben korku ya da psikolojik temalı filmleri aşırı seviyorum. o yüzden izlemeyi düşünüyorum yakında. bakalım nasıl bir film merak ediyorum. gizem gerilim gibiyse severim muhtemelen. çünkü gizem filmlerini izlemeyi seviyorum.
İzleme listemde bu film sanırım kitabı da varmış ancak henüz izleme fırsatı bulamadım yine de ben o kadar da etkili olduğunu düşünmüyorum Ayrıca ınstagram'daki videoları artık samimi bulmuyorum çünkü genelde filmdeki en etkili sahneyi koyuyorlar tabii onlar da dikkat çekmek için filmin kalanı o kadar da etkileyici olmuyor sadece beklenti yükseliyor videoları görünce o kadar
Cevap
2Cevap
Hayır hiç izlemedim. O yorumların olduğu filmleri ben de çok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum hiç😂
Filmini de izledim. Kitabını da okudum. O kadar aman aman patlama yapacak bir film olmamış bence. Kitabı çok daha etkileyici ve vurucu.
Herkes çok güzel coo ağır diye yoruk yapmış. Nasil bir film merak ettim açıkçası. Film gecesi yapıp izleyim bari.
İzledim çok ağır bir film, kötü bir etki bırakıyor insanda
İzledm ama hicbir sey anlamadm cok karısık odaklanamadm
İzledim ve ben de bir kez daha asla izlemem diyorum
Konusu ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?