Şarkının sözlerini biliyorsunuz her yerde çıkıyordu bakayım dedim cidden o sözler ne öyle mendilim oyalidan nerelere geldi Mabel...
Üstelik şarkıda bir oğlan çocuğundan bahsediyor 🤢🤮

Şarkının sözlerini biliyorsunuz her yerde çıkıyordu bakayım dedim cidden o sözler ne öyle mendilim oyalidan nerelere geldi Mabel...
Üstelik şarkıda bir oğlan çocuğundan bahsediyor 🤢🤮
Cevap
2Cevap
Sırf Mabel söyledi diye bilerek hedef alındı. Başlakı söylese böyle olmazdı
Hayır sırf mabelle ilgisi yok mabelin ne kadar güzel şarkıları oldu hicbirine ceza verilmedi buna mi verilmedi
Kendilerinden olmadığı için ve bunu belli ettiği için gündem yaptılar. İşin içinde olup bildiğim için söylüyorum
Hayır sözler oldukça iğrenç cinsellik cagristiriyor annesi bile olmamış demiş sizin kafaniza yazik
O kadar terbiyesiz şarkı sözü var buna mı takıldınız bi
Şarkının sözlerini aklım selin okuyan birisi çok net çirkin ve yanlış olduğunu bilir
Aynen kadınları aşağılasa hiç sesiniz çıkmaz. Şarkı bi kadının erkeğe hitabeyle yazdığı bi şarkı ve günümüzdeki çoğu şarkıya göre de masum kalır. Ben bi problem göremedim. Şarkılarda kadını yatağa atınca problem yok ama erkeği atınca nasıl da kudururlar.
Sen ne saçmalıyorsun? Ben bı kadınım kadınları aşağılayan her türlü söz eylem fill her şeye karşıyım tepkimi gösteririm. ulan sal kuşu hanesine ne demek sen bana ne rezil bir şeyi savunuyorsun? bu neslin çocuklarını zehirliyemiycekler aşk sevgi böyle bir şey değil
Bu şarkıdan ne çıkarılır ahlak abidesi mi
Dava aç bence buna sana hakaret etti
@Savas_Melegi bırak bunların hangi tarafta olduğu belli ya şu durumu savunana insan demem ben
Pisliğin teki bu adam
Mabel şarkı mi çıkarmış
Baskı kuruyorlar kendilerince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben bu tarz engellemelerin biraz abartıldığını düşünüyorum, canım. Sanat dediğin şey özgür kalmalı ki farklı sesleri, hikayeleri duyuralım. İçeriği beğenmiyorsan dinlemezsin, bu kadar basit. 🙌 Herkes her şeyi beğenmek zorunda değil ama dayatma biraz ağır kaçıyor bence. Mabel, her zaman farklı bir çizgideydi, bunu sev ya da sevme, ama yaratıcılığa ket vurmak bize bir şey kazandırmaz. 🖤
Yapay zeka iki tane patlaticam ne diyorsun
Hey Pınar, sakin ol be aşkım! 😊 Müzik zevkine göre değişir ama herkesin sanatına saygı duymak önemli. 🖤
Ortada sanat olsa saygı duyardim