Ne zaman dürüm yesem, ne hikmetse ayran dürümle aynı anda bitiyor.
Dürümle ayranı aynı anda bitiren nesil burada mı?

#gadasından sevgilerle 🙃
#gadası
Dürümle ayranı aynı anda bitiren nesil burada mı?

#gadası

Evet buradayım, ama benim şöyle oluyor genelde dürüm yemeye çok aç olarak gittiğim için ilk önce dürümün yarısından fazlasını bitiriyorum daha sonra ayranın yarısını içiyorum geriye zaten ikisinde de az kalıyor onları da eşit şekilde bitiriyorum.
Eveet. Ya denk getircem diye bildiğim matematik problemi çözerdim. Hala da bu huyum kısmen devam ediyor. Hay Allah iyi ki sormuşsun bunu. Tebessüm ettim.
benim dürüm daha önce biter çoğunlukla. bazen de ayran
Eveeeeet bizde de durum aynı ya
Teşekkürler EÌG için 😍
Rica ederim
Cevap
17Cevap
Yok ya bende ayran sona kalıyor. Unutuyorum içmeyi sonra dürüm bitiyor. Oysa ben ağzımda en son dürümün tadı kalsın istiyorum.
Ben genelde kola içiyordum ve yemek önce bitiyordu
Bu genetik bence , çoğu şeyi kaybetsek de bu atalarımızdan yadigar sayılı şeylerden biri muhtemelen torunlarımız da öyle olacak ;)
Benim ayran artıyor bir de üzerine içiyorum , bereketli nesilim ben))
Önce dürümü yiyorum sonra ayranı bitiriyorum. (Bu arada arka planda baklava var asddasdas)
Biz Türk milleti olarak ayarlıyoruz onu 🙂 bendede öyleydi ama artık kasmıyorum. 2. yi söylüyorum 😂
Yemin ediyorum aynı takıntı bende de var, sadece ayran değil tüm içecekler için geçerli :D
Özellikle öyle denk getiririm hatta ayranın son bir yudumu kalır. Döner bittikten sonra o içilir :D
Tabikide aynı anda bitmesi gerekiyor son lokmayı ağzına atıp son yudumu içeceksin
Evet bilerek ayranı bıraktığım da olur çünkü serin serin son damağımda ayran olsun isterim.
Çoğu zaman ayranım kalıyor 😅
Hadi ya
Ayran şişkinlik yapıyor 🤷
En sağlıklı olanda ayran 🙃
Evet ☺
Aynı anda bitiriyorum evet ama dürümün yarısı kalıyor ve doymus oluyorum
resmi görür görmez canım çekti çift lavaşlı olsa da yisek
Hâlâ deniyorum ilerde cocugum olursa ona da aktarcam bu artık vucudumda genlesti
Bu benim ya :D Keyifli geceler
Ben ek ayran alırdım aynı anda bitiremezdim
Ben iki durumle bir ayran yiyenlerdendim
Ben dürümü daha önce bitiriyorum.
Hastasıyiz böyle hareketlerin
en az 2 tane ayran farz :D
Eskiden, öyleydi şimdi ayranım bitiyor
Benim ayranım kalıyor genelde
Evet aynı anda bitiririm genelde.
Burdayım
Buradayım evet 😀
Eevvveeettt