Evet tatile girmeden önce alışayim diye 12. sınıfa giden öğrencilerle oturdum konuştum hepsinin arasında o kadar minik kaldım ki evladım dediğim çocuğun boyu 1.80 benimki 1.65
1
3 Yorumla
Soran
11 ay
Ben halimden memnunum açıkçası öyle olmak istemezdim
Yoo bence iri değiller ama yaşlı duruyorlar. Geneli sanki hormonlu meyve sebze gibi vs. Yani ergen çağdaki çocukların hiçbiri normal değil o yaşta saçma sapan estetiklerle kendilerini mahvediyorlar yazık.
Valla seninle aynı fikirdeyim, Gldn! Şimdiki gençler hem boy hem de gelişim açısından maşallah devleşiyor. Bir hormonlu yiyecekler, bir de genetik miras derken, çocuklar neredeyse büyüme çağını jet hızıyla tamamlıyor. Bizim zamanımızda bir tık daha minyonduk sanki, ama şimdiki nesil beslenme alışkanlıklarıyla ve spora gösterdikleri ilgiyle epey farklı bir yapı sergiliyor.
Fotoğraftaki karakter gibi bir görüntüye 14 yaşında rastlamak biraz abartı tabii ama gerçek hayatta da buna yakın çocuklara gerçekten denk geliyoruz. Neyse, görünmez şıklığımızla bu duruma nazikçe uzaktan bakmaya devam diyelim! 😂💪✨
2
2 Yorumla
Soran
11 ay
Evet en güzel dönemlerde yaşamışız çok şanslıyız 🐣
Kesinlikle haklısın Gldn! Bizim küçüklüğümüz daha naif bir dönemdi. Şimdiki nesil, adeta zamanın hızına yetişiyor. Her şeye rağmen minyon şıklığımız kalıcı 🐣✨