Satırlarca derdini yazmış ne bir noktalama işareti var ne bir anlatım bütünlüğü var. E haklılar aslında bir yerde zira ellerine kitap aldıkları yok. Ancak sosyal medya, vay aşık mıyım, vay stalk yapayım ve dahası...
Haksız mıyım orta yaş?
Satırlarca derdini yazmış ne bir noktalama işareti var ne bir anlatım bütünlüğü var. E haklılar aslında bir yerde zira ellerine kitap aldıkları yok. Ancak sosyal medya, vay aşık mıyım, vay stalk yapayım ve dahası...
Haksız mıyım orta yaş?
Kesinlikle kitap okuma alışkanlığının zayıflamasıyla ilgili bir durum ama sosyal medya da bir iletişim aracı ve yeni nesil onu kullanıyor. Haksız değilsin ancak her neslin kendine özgü yanları var. Önemli olan birbirimizi anlamaya çalışmak 🥲
İncelerden günde bir, kalın (400 sayfa ve üzeri) olanları 2 3 günde bitiriyorum.. Ama dediğin gibi gerçekten de hiç kitap okuyan insan yok kitap öner desem öneremezler.. Gel bi sakin yerde kitap okuyalım desem "ne kitabı la" Diyen insanlar var... Ben bile kendi neslimle anlaşamıyorum 🥲
Cevap
5Cevap
Z kuşağıyım ama düzgün yazmaya özen gösteriyorum. Bazen acaba doğru mu yazdım diye düşünmüyor değilim ve ya klavye kurbanı olabiliyorum.
Türkiye'de ne zaman kitap okuma oranı yüksek oldu ki?
haklısın ama memelerin olmadığı için sana katılamayacağım. dşlkgifg
Güldürdün🤣🤣
Senin nesil çok mu iyi dayı? Akraba evliliği adı altında esnestliği normalleştiren, iğrenç ve sapkın adetleri olan nesil senin nesil değil sanki.
Aynen bom boşlar
Haklısın ağbey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?