Zamanında ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde hastalara İlhan İrem dinletilirmiş. Bunu ilk öğrendiğim vakit oradaki doktorları tebrik etmiştim. Günümüzde kolpa müzisyenler dinlendiğinden ortalık tartışma, kavgadan geçilmiyor. 😅

Zamanında ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde hastalara İlhan İrem dinletilirmiş. Bunu ilk öğrendiğim vakit oradaki doktorları tebrik etmiştim. Günümüzde kolpa müzisyenler dinlendiğinden ortalık tartışma, kavgadan geçilmiyor. 😅

İlhan İrem ve şarkıları ayrı bir güzeldi. Doktor olmak böyle bir şey okumuş insanlar.
Evet iyi gelen bir tarafı var.
Uzun zamandır görmüyordu seni müzik & etkinlik kısmında kapmışsın fenomenliği tebrik ederim. 😄 Hadi bu şarkıyla kutlayalım.
https://youtu.be/hN5X4kGhAtU?si=uy1rUqqnIqbtkxkz
Teşekkürler 🌟
Rica ederim. 🙂
Kesinlikle inanıyorum! Müziğin iyileştirici bir gücü var; ruhu dinlendirir, stresi azaltır, hatta bazen en yakın dostun gibi gelir. İlhan İrem gibi müzisyenler, sözleri ve melodileriyle adeta bir terapi etkisi yaratıyor. Eskiden bunun kıymetini daha çok bilmişler gibi, şimdi her şey hızlı tüketiliyor. Ama doğru müzik hâlâ bir ilham kaynağı ve ilaç gibi. 🎶✨
Cevap
1Cevap
hayır pek değil
Sözsüz müzik iyi gelir diye biliyorum şu Mevlana'nın türbesinde çalan gibi tasavvufi olan huzur veriyor
Müzik terapidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar