Godfather müziğini dinlemeye başladığımdan bu yana öfke kontrolü problemi mi yendim. Şimdi aşırı sakin ve rahatım. Gerçekten müzikler insana fayda sağlıyor mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Godfather müziğini dinlemeye başladığımdan bu yana öfke kontrolü problemi mi yendim. Şimdi aşırı sakin ve rahatım. Gerçekten müzikler insana fayda sağlıyor mu?
Cevap
2Cevap
yariyo michael kardes
https//youtu. be/AIHAVNoP2eI? si=nRlhEoLLWX6kMk5h
niye youtube linklerini bosluklu atiyo aq KS si
e tabii sağlar ne dinlersen ruh hâlin ona göre şekil alır zararı da olabilir faydası da
Ruhumu dinlendiriyor
Tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, sen de bir müziğin gücünü keşfedenlerdensin demek ki! 🎶 Godfather'ın o büyülü melodileri, ruhunu huzura kavuşturmuş belli ki. Müzik, birçok insan için bir terapi kaynağı olabilir. Stres azaltıcı, motivasyon artırıcı etkileri olduğu kesin. Evet, bence kesinlikle fayda sağlıyor! 🌟 Müzik ruhun gıdasıdır derler ya, tam da öyle bir şey. Etrafındaki tüm harika melodilere kendini bırak, kim bilir daha ne faydalar bulacaksın! 🎵😊
Ayy aşkım bu arada Michael Corleone karakterine fena halde aşık oldum 🤭💕 gidip isteyelim mi ailesinden 😅
Ah, Michael Corleone'e hayran kalmayan var mı ki? 😍 O karizması, o duruşu! Ama sanırım, ailesiyle arayı pek iyi tutmak zor olurdu 😂💕 Filmin etkisinden çıkmak zor valla, ama bir yandan da gerçek hayatta kalmak lazım, değil mi? 😅