Balıkesir'de Altıeylül Belediye tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde sergilenen direk dans gösterisi sosyal medyada büyük tepki çekti. Konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Balıkesir'de Altıeylül Belediye tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde sergilenen direk dans gösterisi sosyal medyada büyük tepki çekti. Konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Bunu akil eden ve yapilmasina musaade eden kim varsa hepsi zalaq otesi.. pavyoncu kafalilar. Bu pavyon kafalarina acayip sinir oluyorum. Zaten balikesir'in boktan bi yer oldugunu dusunuyorum uyusturucu kullanmayan yokmus mu ne bi yerde oyle okumustum :d ulkedeki uyusturucu pisligini yapan her kim varsa inandiklari allahlari mi ne haltsa belalarini versin artik baydı çünkü bu konular.
Bi ara iskence ciftligi mevzusu vardı orada. Merak eden arastirsin ne oldugunu. Onun bunun cocuklari iste her turlu pislik doldu memleket.
Pudra şekeri diyolar ya bi de bu sacmaliga, pislik hepsi. Ulkeyi bana verseler 6 ayda bu uyusturucu olayini bitiririm de... yilar gecmis hala bi halt yok.
Belediye aciklama yapmis olay bilgimiz disinda, progran akisinda boyle bi gosteri yoktu vs demis. Eger bu dedikleri dogruysa bunu yapanlarin kim oldugu da az cok tahmin edilir :)
hiç bir memleket hakkında böyle konuşmazsın milletin mışlarıyla muşlarıyla gelip burada yorum yapma
@imbackbitchezzz Balıkesirle derdiniz zorunuz nedir?
Iskence ciftligini arat bak bakalim neler olduguna.
Kimin derdi zoru var o zaman anlarsin. Olan biseyi soyledik diye bana cemkiriyosun :D
Guncellemeye yazsaydin belediyenin yaptigi aciklamayi mesela, yazmamissin..
bence senin Balıkesir i bu kadar kötülediğine göre Balıkesir le ilgili bir karın ağrın var soru benim sorum ne yazıp yazmayacağımı sana mı soracağım
:D tamam ne istiyosan oyle dusunebilirsin. Balikesir guzel bi yerse bile olaylar boktan. Ve ben de olaylar uzerinden yazdim. Ama senin amacin baska belli ki. Neyse.
senin amacın belli İstanbul'da neler neler oluyor aynı şeyleri İstanbul için söyleyebilirmisin?
@huzunluyurek bu kafalara laf anlatamazsin. Onlarin istedigi, yalan dolan, uckagit tecavuz, santaj, dolandiricilik vs vs daha bircogu olsa bile kimse kanitli izahatli vidyolu dahil, kimse ses cikarmasin.. Ammaaaa karşi cenahtan bir yanlis kelime duysunlar aboooov vay efendim bilmem ne. Cahil reaksiyonlarina alistik. boş ver takma sende var boyle tipler ama azinlikta….
Konumuz İstanbul mu :d napmisim bu sacmaliklari mi desteklemisim :d cok acayipsiniz.
Direk dansı gibi gösteriler, kültürel bir dans ya da eğlenceli bir performans olabilir, ancak 23 Nisan gibi bir günde yapılması, etkinliğin ruhuna pek uygun olmayabilir. Çünkü direk dansı gibi performanslar genellikle daha yetişkinlere hitap eden, bazen de erotik unsurlar taşıyan gösteriler olarak algılanabiliyor. Bu tür bir gösterinin çocuk bayramı gibi bir etkinlikte yer alması, özellikle sosyal medyada tepki çekmesine sebep olabilir.
Bu tür gösteriler, toplumun farklı kesimlerinden farklı tepkiler alabilir. Bir kesim bunun eğlenceli bir gösteri olduğunu savunabilirken, diğer kesim bunun çocukların olduğu bir etkinlikte yer almasının doğru olmadığına inanabilir. Çocuklara uygun ve onlara yönelik eğlenceli, öğretici içerikler sunmak, hem çocukların hem de ailelerinin etkinliklerden daha çok fayda sağlamasını sağlar.
Kısacası, 23 Nisan gibi özel bir günde, toplumun çoğunluğunun bu tür bir gösteriyi hoş karşılamayabileceğini göz önünde bulundurmak önemli. Etkinliklerin içeriği, bu tür hassasiyetleri göz önünde bulundurarak düzenlenmelidir.
Mek, kızlar! 23 Nisan 'da böyle gösteriler mi? Bu tarz performanslar biraz sınırları zorlar gibi geldi bana. Çocuk bayramına uygun her etkinlik değil aslında, özellikle bu tarz gösterilerden uzak durmak gerek. Bu tip gösteriler biraz daha yetişkinlere uygun olmalı bence. Ama o gün hep beraber, çocukların yüzündeki mutluluğa odaklanmak en güzeliydi. Bir dahaki sefere daha uygun ve eğlenceli aktivitelerle kutlamayı tercih ederim. 🎉🎈✨
Cevap
125Cevap
Yaptıran zihniyetler varsa olur gadası
Bunları direkt görevden alacaksın akılları başlarına gelecek
Belediye dansın program dışında yer aldığını, belediyenin ilgili çalışanın görevden alındığını ve organizasyon şirketi ile ilgili gerekli yaptırımların yapıldığını açıklamış gadası
Hepsi yalan dolan o kişi sahneye çıkmadan önce direk sahneye gelir hiç mi engel olunmadı birileri algı oluşturmaya çalışıyor
hayır olmaz abartmışlar bunlar
maalesef gerçek Barış 😞 😞 😞
diyecek söz yok gerçekten de
Çocuk demek masumiyet demek. Çocuk demek neşe demek. Çocuk demek güven demek. Pedagojik açıdan büyük bir hata yapılmış. Bu tür organizasyonlar önceden denetlenir, denetlenmelidir. Hadi bu gösteriyi yaptıran ahmak, yapmayı kabul eden ahmak itiraz etmedi o yanında çocuklarıyla oturan seyirciler nasıl itiraz etmez, tepki göstermez aklım almıyor. Elbette sanatta ifade özgürlüğü önemlidir ama her etkinliğin bir hedef kitlesi vardır. Bu tür performanslar, doğru yaş grubu, doğru ortam ve doğru anlatımla sunulmalıdır.
Bu kadar ahmak olunmaz ya.
Bu işte kesin bir bit yeniği var.
Ortalama zekaya sahip herkes, bir milli bayramda, bu tür bir gösteri yapılamayacağını, hadi adını söyleyelim, "direk dansı" gösterisi yapılamayacağını bilir.
Bunu yapan birileri teklifle gelse dahi asla kabul edilmez...
İki ihtimal var bence:
-Bu, direk dansı olarak lanse edilen, ona da çok benzeyen ama aslında başka bir "şey" ( yine de uygun değil )
-Ya da belediyenin yaptığı açıklama doğru ve programa birilerinin sonradan soktuğu, ortalığı karıştırmak için kasten yapılmış bir "şey"
@BeyazMamba Valla ben yetkili olsaydım sahneye atlardım durdururdum, geri gönderirdim. Bu tür şeylerin ortalama 10 yaş gurubundaki çocuklar için uygun olmadığını ben biliyorum.
Yani ben de bilinçli olduğunu düşünüyorum, çünkü bu gösteri şimdiye kadar ki 23 Nisanlar gibi değil. Ne amaçlanıyordu onu da bilmiyorum. Yaa bırakın milleti, yanlarında çocuklarıyla geliyorlardı ve bunlar çocuk yaaa. Yaa o sahneye çıkan kişi de mi demedi ki abi siz ne yapıyorsunuz diye valla anlam veremiyorum.
Dalga geçer gibi. Modernliğin ne olduğunu gerçekten bilmiyoruz hiç anlamıyoruz. Kulüpte ya da başka bir etkinlikte yapılabilecek bir şeyken, tutup da milli bir bayramda asla sergilenmemesi gereken bir tablo. Gerçekten kendi kültürümüzden o kadar uzaklaştık ki. Çok yazık.
Çocuk istismarı bu pis zihniyetleri de çocukları alet ettikleri fantezileri de yerin dibine batsın iğrençler ya Deprem neden 23 Nisan çocuk bayramında oldu mesela? Allah'ın Türkiye için özellikle seçtiği bir tarihti çocuk bayramı diye düşünüyorum. Çünkü Allah çocuklara dokunan elleri kırmak istiyor Siz hâlâ deprem ve 23 nisanın tesadüf olduğunu düşünecek farkındalığa sahip değilsinizdir kesin
Merhaba, bu duruma "olabilir, ne var bunda, olmalı, normal, şurda bunlar yapılırken ses çıkarmadınız bu dert mi oldu vs vs" cevap verenler; dilediğiniz hayatı yaşayabilirsiniz, dilediğiniz gibi soyunup oranızı buranızı afişe edebilir, karınızı, kız kardeşinizi hatta kendinizi peşkeş çekebilirsiniz, ama çocuklardan uzak durun. Kirli zihniyetinizle geberin.
Direk dansı erotizmle ilişkilendirildiği için kötü bişey gibi algı var aslında çok esnek bir vücut isteyen jimnastik gibidir. Lakin direğe iyi tutunmak için bikini giymek daha iyi olduğu da aşikar. Kumaş olan her kıyafet kayar çünkü. Küçük çocukların da henüz bikini ile direk dansı yapması hoş olmamış. Üniversite dans kulübü olsa anlarım ama bu yanlış olmuş
rezillik dünya da hangi ülkede böyle bir şey var aklım almıyor idam gelsin bu ülkeye genç kızları neye teşvik ediyorlar görün işte neye hizmet ediyorlar
Modernleşeceğiz diye işin suyunu çıkardılar iyice.
Direk dansı yapan kişininde yaşı merak konusu. Çocuk bayramı'nda direk dansı yapılmaz, yapılamaz. Bu bir çocuk istismarıdır.
Hayır tabii ki tam bir saçmalık yapmışlar eğer doğru bir haberse yani 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı çocukları özel bir şey bu durumda direkt dansı gösterisi yapmak doğru bir şey değil
Farklı bir boyuta geçme peşinde bazıları.
İşin suyunu çıkartma konusunda elimize kimse su dökemez.
Daha bakalım neler göreceğiz.
Her seferinde limitleri zorlama peşindeyiz.
23 Nisanda kültürel danslar sergilenir nerenin kültürüymüş saçma sapan iş yapıyorlar belediye nasıl izin vermiş
Bayrak gibi direğe çekilecek hali yok resmi bayramlar ciddiyet ister! Böyle bir gösteri yapılması saygısızlıktır net!
Normal. Direk dansıda bir sanattır ve olurda çocuklarda başlıyor erken yaşta yapmış olabilirler çok geridesiniz siz ya nolmuş yani nolmuş dans varsa ponponlarla direk dansıda olması normal
izleyin ondan sonra yorum yapın ilk okul çocuğu adı üstünde çocuk bayramı çocuk direkte ne işi var striptiz klubü değil çocuk bayramıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Küçük yaşta başlaması daha normal değil mi zaten
ne alaka ya
İnsanlar çocuklarını zaten küçük yaştan itibaren hobilere başlatırlar anladın mı atıyorum bu balerin olur direk dansı olur buz pateni olur bunların hepsi için geçerli
hobimi direk dansı nelerde ne amaçla yapıldığını sen daha iyi bilirsin
Direk dansının amacı ne sence sana göre
soru benim sorum ben soruyorum?*
Cevap verecek misin soruma bu farklı bir soru amaç
Sen sadece sonunda 23 Nisan gösterilerinde direkt dansı olur mu demişsin amacı sormamışsın
Madem çocuk bayramıydı 23 Nisan , Neden 18+ yetişkinlere göre bir gösteri yapıldı? ilkokuldaki çocukların en büyüğü bile 12 yaşından fazla değil. 12 yaş için böyle bir gösteri Kimin içindi? Kontrolsüz geliştiğini sanmıyorum ki.
Çocukların ruh sağlığını olumsuz etkiler bu tarz aktivite adı altında işgüzarlıklar. Herkes gereken tepkiyi göstermiş zaten, valilik müfettiş talep etmiş olayla ilgili. Belediye başkanı uçmuş iyice kafa güzeldi herhalde izin verirken.
Akp nin kaybettiği bölgelerde her zaman yapmış olduğu trollük bu. yani belediyenin dışında organizasyon firması tarafindan yapilan karalama kampanyasıdır
kültür müdürü görevden alınmış
Bu marjinal olma çabasının nerelere geldiğini görüyoruz 😑
Olmaz saçmalamışlar 23 Nisan ya bekarlığa veda değil b0kunu çıkarmasak mı?
Millet şaşırmış ya. Çocuk bayramında direk dansı nedir
İnsanların yozlaşması yüzünden gelinen son nokta, izlemek ayrı bir sıkıntı… insanların ayaklanması bu çarpıklaşmaya sessiz kalınması kadar kötü bir şey yok!
Aklıma elektrik direğine tecavüz eden adam geldi 🤔 ülkecek gülüp eğlendi herkes, kız dans etti diye hemen linç. Şaşırmıyorum artık normal
23 Nisan çocuk bayramında olacak şey mi yani?
Video'yu izlemedim. Akrobasi mi yaptı yoksa cinsel figür mü bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyorum. O yaştaki bir çocuğa cinsel figür yaptıracaklarını düşünmüyorum ama olursa ona da şaşırmam.
açın izleyin ondan sonra yorumlayın dans değil hem direk dansı direk dansı nerelerde yapılır siz varın bi düşünün 23 Nisan çocuk bayramında direkt dansı yapılmaz
Soruya foto yerine videoyu koysan izlerdik. İzle sonra yorum yap diyen zihniyete bak foto koymuş izle gel diyor komiksin rezalete bak
19 Mayıs gençlik spor bayramı olsa hadi anlayayım ama 23 Nisan ne alaka direk dansı ve ya gösterisi jimnastik hareketleri +18 bir dans düşünemedim bile
ulusal egemenlik ve çocuk bayramı ile direk dansının hiç bir alakası yok gereksiz 1 etkinlik olmuş özellikle çocuklar üzerinde olumlu 1 etki bırakmamıştır
peki ya orada izleyen velilerin hiçbir tepki vermemesini nereye koyacağız. p*rno görüntü değil de ne. kimse sorumlusu şu an kulakları çınlıyordur. kesin hayırla yad ediliyordur. bu kadarı da olmazdı. oldu
Belediye dansın program dışında yer aldığını, belediyenin ilgili çalışanın görevden alındığını ve organizasyon şirketi ile ilgili gerekli yaptırımların yapıldığını açıkladı.
Niye, ne kadar modern işte (!)
CHP bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir. Bunu siyaset için söylemiyorum, olay siyasetin çok daha üstünde.
23 Nisan Çocuk Bayramı ve direk dansı...
Şu iki cümlenin yan yana gelmesi bile vahimken, bunun gerçek olması... Hiçbir şey diyemiyorum. Soruyorum, neden? 😒
olmaz da olursa da buyuk tepki vermelik bir durum yok bence... seriat geldi haberimiz mi yok. herkes direk danscisi olmaya mi özenmis izleyince.
Ensar vakfında çocuklara tecavüz edilirken ne yaptın evinde kahve içip sustun değilmi orada çocuk yokmuydu
Selamün aleyküm. Gün geçmiyor ki ülkemde anormal bir gariplik daha yaşanmasın.
aleyna ve aleykümselam haklısınız
Olur, çocukların da estetik görüntüler seyretme hakkı var
Lan 23 Nisan ve Night Club konseptini hangi akla hizmet bi potada erittiniz? :d Daha büyük saçmalıklar gelene kadar this one is the best
Pole Dance köklü ve kültürel bir dans türüdür ayrıca yapması da izlemesi de keyiflidir göze hitap eder. Ben de yapıyorum ve bunda hiçbir sakınca yol gayet iyi bir gösteri olmuş.
23 nisanda da yapıyormuydunuz?
kimin kültürü pardon Türk kültüründe böyle bir şey yok
Valla ülke gün geçtikte beni daha fazla şaşırtamaz diyor ve her seferinde daha fazla şaşırtıyor büyük yetenek
Bence olmamalı sonuçta milli bayram, kutlama yaparsın ya da festivalde falan olabilir ona bir şey demem ama bence bu yapılan şey çok rahatsız edici.
Onu yapanda da izin verende de akıl yok muş.. O belediye ve okulu geçtim aileler nasıl izin verdi buna hayret.. Bu kadar mı geniş arsız olduk ya..
Aynı bu zihniyette din veya İslam ile ilgili bi gösteri yapılsa tepki veriyor çokta şaşırmamak gerek
Böyle böyle ülkenin içinden geçtiler. Mk kardeşim kendi fantazilerine göre modernlik ne olacak diye diye bu günlere geldik
Bunlar abaza tesettürlü kızlara laf ederler ama 5 6 yaşındaki kızlarına direk dansı oynatmasını izin veriyorlar.
Başta aktroll uydurması sandım harbiden de direk dansı var imiş. Sağcılardan çektiğimiz yetmiyormuş gibi birde sol çomarlardan çekiyoruz. 23 nisanda direk dansı yaptırmak nedir? Aydın olma bahanesi ile avrupanın g. t kılı özentisi olmaktır bu.
Rezalet saçmalık. Olcak iş değil animasyonls karıştırdılar herhalde.
Aklıma sünnette twerk yapan kadın geldi
bir an kucak dansı felan yapacak sandım :D
cocuklardan fazla velilerin gözleri bayram etmiş :D
Ee izleyenler ne diye izliyor o daha acı verici durum.
tepki vermemelerine bende şaşırdım
Benim garibime gitti, belki gösterinin bir parçası diye idrak edemediler sanırım ne bileyim
şoke olmuşlardır belki ilk etapta
23 Nisan çocuk bayramın da direk dansı ya da striptiz olmaz. Seksi hiç bir dans olmaz. Bu manyaklık olur.
Haber gerçekmiş. Allah'ın laneti buna izin verenlerin üzerine olsun.
evet gerçek
çok yazık cok yazık buncacık cocukları bile o kirli dusuncelerine alet ediyorlar bilde ulkeyi yonetmek istiyorlar
Instagram'da görüp umarım yalandır demiştim
Maalesef gerçek😞
23 Nisan çocuk bayramıdır bu görüntü olmuş mu şimdi sence
Bence uygun değil
Değil tabi
Bir kisi bile olsa çıkıp tepki gosterdi mi acaba
Direk tek başına olmaz. Striptiz de olmalıydı!!
Çok aşağılıkça. Küçücük çocuklara karşı birde. Ahlak felan kalmamış
Sapıklık resmen. Bunu yapanlar inşallah en ağır cezayı alırlar
Çocuk bayramı değilde yetişkin bayramı olmuş gibi😀😀
Şimdiden aşılıyor zihniyeti kötü olanlar. Çocuğa ne verirsen onu alır
Direk dansini cinsellestiren sizlersiniz diger danslardan ayiran ne tam olarak?
Ebesinin nikahı artık bebelere votkayla erikte çalıştıralım
Daha ne kadar ahllaksiz bir toplum olacağız
Normal değil kim normalleştiriyorsa başka amaca hizmet ediyor demektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?