Çocuk bayramı mı pavyon etkinliği mi belli değil. Okul yönetimi aileler nasıl razı geldi bu duruma?

Çocuk bayramı mı pavyon etkinliği mi belli değil. Okul yönetimi aileler nasıl razı geldi bu duruma?

Çocuk demek masumiyet demek. Çocuk demek neşe demek. Çocuk demek güven demek. Pedagojik açıdan büyük bir hata yapılmış. Bu tür organizasyonlar önceden denetlenir, denetlenmelidir. Hadi bu gösteriyi yaptıran ahmak, yapmayı kabul eden ahmak itiraz etmedi o yanında çocuklarıyla oturan seyirciler nasıl itiraz etmez, tepki göstermez aklım almıyor. Elbette sanatta ifade özgürlüğü önemlidir ama her etkinliğin bir hedef kitlesi vardır. Bu tür performanslar, doğru yaş grubu, doğru ortam ve doğru anlatımla sunulmalıdır.
Bu kadar ahmak olunmaz ya.
Ben de hayretler içerisinde izledim velilerden hiç tepki yok kimseden yok ilginç
Cevap
14Cevap
saçma olmus
Evet
Okulu ateşe verip organizasyonda parmağı olan herkesin içinde olduğundan emin olmak lazım
Görevden alınmış sorumlusu
Yeterli değil.
Mümkün değil ya da bilerek yaptı müdürün kel kafasına attıralım saç çıksın
Art niyet var evet
Aa bu ne be. Şimdi gördüm ne saçmalıktır bu. İyice şımardı millet ya. Çocuk bayramı bu, gitsinler fantezilerini başka yerde yapsınlar.
Gitsinler pavyona
Aynen öyle. Yetti be. Bu kadar büyük saçmalık görmedim.
Balıkesir halkı solcu ve CHP'li olduğu için onlara hitap eden bir dans olmuş boş ver ne halt yerlerse yesinler iyice kudurdular solcu olucaz diye
Belediye bizim haberimiz yoktu demiş bir de 😂
Yok artık bu da mı oldu.
Maalesef
Gerçekse videosu nerde
Google a yaz çıkar
Ne yazıcam
Rezillik tek kelimeyle
Evet
Cinselliği nereden öğrenecekler
Saçmalama
Şaka yapıyorum. Ama bunu bence veliler için yapmışlardır. İsmi 23 Nisan çocuk bayramı ama memur ve beyaz yakalılar keyfini çıkarıyor
Ceza almalılar çocukları kullandıkları için
Kusura bakma kardeşim onlar 657’ye tabi bu yüzden soruşturma açılsa da herhangi birsonuç çıkmıyor
O yüzden her türlü ahlaksızlığı yapabiliyorlar
Bana göre de cezalarını çekmeliler ama ne yazıkki adalet olmayan bir ülkede bunun mümkünü yoktur
Yalan haberdir
Doğru
Olur mu öyle şey
Oldu müdür görevden atıldı
Hangi şehirde
Balıkesir
Trajikomik
İyice sacmaladilar
Evet
şaka demi bu :D
Gerçek
Saçma olmuş evet