Çok seversdim ben... Nice gönüllerin yandığı kavuşulmamış aşkların sessiz feryadına ses oldu. Kim bilir kimsesi olmayan kimlerin dert orağı oldu kim bilir hangi aşıklar onun sözleri ile aşıkına kavuştu.
Hoşçakal güzel insan, Allah rahmet eylesin.

Çok seversdim ben... Nice gönüllerin yandığı kavuşulmamış aşkların sessiz feryadına ses oldu. Kim bilir kimsesi olmayan kimlerin dert orağı oldu kim bilir hangi aşıklar onun sözleri ile aşıkına kavuştu.
Hoşçakal güzel insan, Allah rahmet eylesin.
Ferdi Tayfur benim için erkek kardeşimi ifade ediyor. Çok büyük hayranıydı. Bende severek dinliyordum..
Meşhur 200 bin kişilik Gülhane konserinde ben de vardım. Şarkılarını severim, mekânı cennet olsun 🙏
Ferdi Tayfur tam bir efsaneydi, büyüklerin anlattıklarıyla büyüdük biz de. İçten sözleri, dokunaklı melodileriyle gerçekten başka bir yerdeydi. Bu dünyaya bıraktığı izler ve müziği sonsuza kadar yaşayacak gibi. Allah rahmet eylesin 💔. Yeni yıl umut dolu olsun, böyle kayıplar yaşanmasın artık. 🕊✨
Cevap
8Cevap
Pek bir şey ifade etmiyor Yeşilçam oyuncusu Hulusi kentmen deseydin işte çok farklı biri derdim
Bir döneme damgasını vurmuş arabesk müziğin en önde gelen birkaç isminden birisi.
Arabesk müzik dinlemediğim bir müzik alanı. Yorum yapmam sağlıklı olmaz.
Hiç bişey şarkıları da en bunalımlı anımda bir iki sefer bana iyi geldi ötesi yok
Anneannem ayrı bi severdi ben Müslümcü olsam da çok güzel şarkıları var bunlardan biri de bu..
Dinlerdim. Arabesk müziğin fenomenlerinden biriydi. Allah rahmet etsin.
Meşhur 200 bin kişilik Gülhane konserini dolduran halk ozanı...
Pek dinlediğim söylenemez, Cengiz'ciyiz biz
Hiçbir şey ifade etmiyor
Dert ortağım, sırdaşım ve Ferdi babam
Bir sey ifade etmiyor benim icin
İnsanlara depresyonu aşılayan birisi
Çok severdim babayı Allah rahmet eylesin
Hiiic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar