Dolunay ve Ayin halleri encok Yengec burclarini etkiler ben de bir Yengec burcuyum. Yengec burcunun gezegeni Ay'dır.. Dolunay ; sıkıntı ve stres demektir ama kisiye de kendinde degisiklikler yapması , atağa kalkması için mesajlar verir Bu dönemlerde sinirlere hakim olmak , tartismalardan kaçınmak gerekir...😊
Annem her dolunaydan once arar, aman karar verirken acele etme dolunay var, aman kimseyle tartisma dolunay var diye. Anne ben kurt adam miyim nealaka dedim kac senenin sonunda. Dolunaydan korkuyor sanirim.
Görselden kastın pp ise ve Satanizm'i kan, şiddet veya vahşet gibi olgularla bağdaştırıyorsan baya yanlış bir bilgi. Farklı bir şey kastetmişsen anlayamadım.
Kişinin gecenin üçünde saatten bihaber olarak "ne çabuk güneş doğmaya başlamış ya?" diye kendine sormasına neden olan güzel olay. Çok güzel bir huzur veriyor insana.
bu lise 2 de okuduğum bir uzunca dolunayın manasını anlatan şiirdi aklımda 2 kıtası kalmıştı onu yazdım.. sanırım artık dolunayda her konuda sessizliğimizi bir kenara bırakmayı öneriyor..
Sol alt köşesinden yukarıya uzanan bir çam ağacı var ama kameram pek net değil gece gece 😏 aslında o çamla birlikte daha güzel görünüyor bilirsin kuru fasulye pilav gibi bir ikili tek başına anlamsız oluyor ashdjflf
parlayan ruhların da karanlık bir tarafı vardır , karanlık ta ne kadar sarsa etrafı sarsın karanlığa yenilmeden yineden tamamlanıp parlayabilmek.. aydınlanıp aydınlatabilmek ve yeniden tamamlanıp parlayabilmek için bazı boşluk aşamalarından geçmek gerekiyor.. bir umut ilham kaynağıdır, huzurdur 🤍🌕
ben bu temmuzdan bahsetmiyordum? bu durumda yalan dolan olmuyor? ve yakıştırmaların da geçersiz olup ciddiyetleri sebebiyle seni sorgulamamıza neden oluyor?
En İyi Cevaplar