AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Sa*sooo yapiyom ben
Gezilir yemek yenir iyi enerji almışsam sarılırım
Arkadaşlarından ailenden borç para isteyemez misin
Annemden istedim. Annem de tabi ki “ödemesine müsade et, erkekliğini göstersin” dedi. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Hep kendimin kini kendim ödediğim için. Kasaya gidince şu kadar tuttu diyecek sonra çıkartıp verirken ya da kartla ödeyecekken ben öyle bekleyip bakamam çorba içtiysem çorbayı şurdan alır mısınız dicem oda ısrar ödetmezse anca zaten tanıdığı yer of gerçekten çok stresliyim yarın için
Bana mesaj atar mısın özelden
Kazı kazan oynamaya gidin son param diyip 😂
Senden olur vösçvmsşçcöv
Gshahs
yiyişilir :D
Soru cevap şeklinde geçiyor genelde
yürüyüş yapın spor olur
Kahve içilir
Nerdesin
Kahve içilir
çay için o zaman
Çay için
Date değil, buluşmaaa..
Tanışıp konuşulur sakın temas kurma
Kızım ayrıntıyı şimdi okudum şaka mısın sen ilk buluşmada hesabı erkek öder bu bir kuraldır üçüncü dördüncü buluşmada dersin hep sen ödüyorsun onda da hepsini değil yarısını teklif edersin nazik bir dille erkek mi kendini ezik hissetsin senden soğusun istiyorsun erkek ödesin
Nasıl bir kural acaba. 40 yıldır erkeğim, böyle kural görmedim. Nezaketen izin isterim ben her seferinde ki bu konuda ısrarcı olan, mekanı tanıdığı için önceden hesabı ödeyen kadınlar da var. Kendi kendinize kural uydurmayın. Bu gözler hesap gelince sağa sola bakıp salağa yatan kadınlar da gördü ki soğuma sebebi direkt. Kadın hiç olmadı yarı yarıya ödeyelim mi teklifinde bulunmalı. Erkek zaten ödeyecektir de bu bi’ kural değil.
Ya kardeşim bunu yazdığına göre gerçekten çok gurursuz kızların sırtından geçinen ezik bir tipsin kız tabiki hesap öder ama ilk buluşmada kıza hesap ödetmeyi düşünüyorsan erkekliğini sorgula
Düşünmek değil. Bu bir kural değil. Ayrıca kusura bakmayın ama sadece Türk kızları böyle. Hesabı bölüşmek için ısrar eden kadınlar var ki başka türlüsünü de kabul etmiyorlar. Üstelik inanmazsın ilk buluşmada…
Çünkü medeni ülkelerde hesabı erkeğin ödemesi durumu sadece ciddi ilişkilerde vuku bulan bir durum. İlk buluşma da olsa hesap hep ortak ödeniyor. Bi’ de kural diyor. Dünyada bu kuralı uygulayan tek ülke olarak da övünebiliriz. Zaten bi’ bunlarla övünürüz.
Tanışma buluşmasında neden tüm hesabı ben tek başıma ödemek zorunda olayım ayrıca. Zaten ilk buluşmadan önce ilişkiye başlanmışsa ben o ilişkinin gerçekliğinden de şüphe ederim.
O zaman bir kızla buluşma ve burası yabancı ülke değil Türkiye ilk buluşmada hesabı erkek ödeyecek ikinci üçüncü buluşmada tabi ki teklif edilecek karşılıklı ödenecek hatta ilk buluşmada hesabı kıza ödeten erkek sesini çıkarmıyorsa ben onla ikinci buluşmayı yapmam
Sana mı soracağım buluşup bulunmayacağımı? Nesin sen, ilişki düzenleme Bakanlığı mısın da kuralları belirliyorsun? Fasülye kendini nimetten sanırmış. Yazdığımı bile anlayamıyorsun.
Soruyoruz diyoruz, istemeyenler oluyor diyoruz ama bu bi’ kural değil diyoruz. Ödemek zorunda değiliz diyoruz. Kendi kafana göre kural uydurma. Sen parasıyla seni tavlanacak insanlara bakabilirsin tabii. Ama karakter sahibi insanlar da var bu dünyada. Dünya Türkiye’den de ibaret değil ayrıca. Seninle buluşacak erkeğe acırım zaten.
Yazdığımı sen anlamıyorsun senin gibisi ilk buluşmada hesabı kıza ödeten biri buluşmasın dedim Allah'ın eziği
Senin gibi birisi olursa ancak sadece kendi içip yediğimi öderim. Kaldı ki gerçekten benim buluştuğum insanlar daha karakterliymiş, onu anladım şu an. Yazık gerçekten…
Sana yazık valla sana yazık bu bir kuraldır ya ilk buluşmada ama sadece ilk buluşmada hesabı erkek öder ikinci üçüncü demiyorum sen buna karakter mı diyorsun hesabı ödetiyorsan etek giy kız ol
Hâlâ anlamıyor. Siz bazı azınlık Türk kızları bunu kural bellemişsiniz ama öyle bi’ kural yok. Adettendir desen anlayacağım ama kural filan değil. Bunu sadece özgüveni olmayan azınlık Türk kızları kural olarak belirliyor. Çok yazık gerçekten…
Senin adamlığın yok be bu jesttir inceliktir karakterdir ilk buluşmada hesabı erkek öder bu yurtdışında da böyle kıza ya yazma anlaşamayacaz
Ben sana o kuralın doğrusunu öğreteyim. İlk buluşmada buluşma için davet eden öder çünkü karşı taraf ile ilgili hiçbir bilgisi yoktur. O yüzden de mekanı kendi bütçesine göre seçer çünkü karşı tarafın bütçesini bilmiyordur. İlk daveti de genellikle erkekler yaptığı için öder. Yani kural ilk buluşmayı erkek öder değil ilk buluşma işin daveti sunan öder.
Ayrıca ben ödemiyorum demedim, senin bunu kural yerine koymana itiraz ettim. Parayla jest olmaz, bu da karşı tarafa hakarettir. Parayı jest yerine koyan kadınla da benim işim olmaz.
Ya bir sktr git ya artık zaten moralim bozuk mk gerekli misin nesin ilk buluşmayı zaten kız teklif etmez erkek eder
Eden kızlar da var. Gerçekten dünyada geleneksel kadın anlayışının dışında kadınlar da var. Benim bi’ kadın arkadaşım sevgilisine evlenme teklif etti ve evlendiler mesela.
Dünya senin çevrenden daha büyük.
İyi devam edin etekler benden 😆😆🤣
Senin kadar başka “kadınların” düşüncelerine saygı duymayan birisini görmedim bugüne kadar. Tam bir oksijen israfısın gerçekten.
Ya döner, ya da lahmacun vede koyu sohbet missss
Gidilmez
Canın ne istiyorsa yap
date ne demek?
İlk buluşma
neden ilk buluşma yazmadın peki?
Ben soruyu soran değilim
En ıyısı gıtme bu bi işaret
Askerlik anısını anlatmasin yeterli
Lahmacun yenir
Kızda para yoksa buluşmaya gelmesin
Çay için