Yarın ilk buluşmamız olacak. Fakat gidecek yer bulamıyorum. İşten istifa ettiğimden cebimde 100 lira dan başka bir para yok. Bu yüzden yemek olsun, sinema olsun o tarz şeyler maalesef ki bir seçenek değil. Hava soğuk çevremde Avm, cafeler, sahil yürüyüş yolu var. Cafe gidelim kahve içeriz diye düşündüm. Ama içeceklerden konuştuk ve filtre kahve bile hiç içmemiş. “İçtiysemde hatırlamıyorumdur” dedi. Bende demek ki kahve içen birisi değil diye çıkartım. Zaten alkolü sık tüketen bir insan. Belki bazı kızlar der “o öder zaten” falan filan ama o ödese bile ben ödetemem bütün datelerimde hep ben ödüyorum. Kendi hesabımı, çünkü mahcup hissediyorum. Ve kafayı yemek üzeriyim ne yapıcaz ne edicez diye? Acilllll öneri lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBence müzeye gitmek çok güzel olur. Hem sanatsal bakış açısından daha çok ipucu edinirsin, hakkında genel bir imaj oluşur. Bir kafeye, yemeğe gidince sorular arada kaynıyormuş gibi geliyor bana. Arboretuma gidilir desem ağaçlık alanda ne olacağı belli olmaz fazla tehlikeli geldi. En iyisi müze
03 Yorumla- 1 yıl
Eee müzeler de pahalı
- 1 yıl
@Bay_Nutella Ücretsiz olanlar var.
- 1 yıl
Teşekkürler 👌
En İyi Cevaplar
Ay eski ben geçen sene aynı şekilde manitam öyleydi bende tersiyim alkol sürmedim etmedim valla havada soğuktu gittik orman park vardı orada yürüdük evde sandviç yap ayran al ya da termosa çay örtü bir iki tane de ıvır zıvır en kötü ayakta dolaşırken yersiniz ben ilk buluşmadan sonra grip olmuştum😶 yani de ki kapalı ortamlarda pek duramıyorum bir şeyler yapsam parkta dolaşsak ya da sahil kenarı yürüyüş
00 Yorumla
1 yılNiye her şeyi sen düşünüp karar vermeye çalışıyorsun hayatım? Biraz rahatla lütfen, anlık beraber ortaklaşa karar alın. Önceden plan yapsanız bile o plan sonradan sizin modunuza uymayabilir. Üstüne çok kafa yormamak gerek.
00 Yorumla
- Müzik & Etkinlik konusunda 412 cevap paylaştı.
1 yılHe aynen ondan alkolü sık tüketiyor ama kahve içtiysede hatırlamıyor😂 hayatı yalan bence bunun. Cebindeki son 100 liraya değermi bu çocuk bence değmez 🤔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
50Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİki simit iki çay sahil kenarı bir de saran sohbet olsa tadından yenmez valla
00 Yorumla Filtre kahvenin ne olduğunu bilmeyen birine dikkat et bence.
Yani ukalalık gibi olmasın ben de gece gündüz filre kahve içmiyorum ama, filtre kahve hayatın her yerinde olan bir şey, hiç gitmeyi sevmem ama bir kaç gere mecburen girdiğimde Starbucks'ta bile yazıyordu filtre kahve diye.
Dikkatli ol bana garip geldi.
Para konusuna gelince, ona dürüst ol bence, buluşmadan önce durumunu anlat, onun tepkisine göre karar ver.Ama hayatın her yerinde olan kahve çeşidini bilmemesi çok ilginç, anlaşamayacağın biri olabilir.
25 Yorumla- 1 yıl
@bebekimm Birisi sana gelip ben Türk Kahvesi nedir bilmiyorum dese ne düşünürsün?
Bu kadar göz önünde, bilinen bir şeyi yıllardır farketmediyse bir insan ortada bir problem var demektir.
Yani bilinmesi çok zor bir şeyden bahsetmiyorum, mesela "kütle çekim dalgalarını nasıl bilmez bir insan" falan demiyorum, filtre kahve olmayan bir yer yok memlekette, yıllardır farketmemiş olması garip geldi bana. - 1 yıl
Katılıyorum bana da garip geldi içememiş olabilir ama bilmemek garip
- 1 yıl
kesinlikle katılıyorum
1 yılBi’ daha yorumları da okumayacağım. Millet bi’ yerlerinden kural uyduruyor. Bence randevudan önce mesaj at ve açık açık söyle. Bu tarz durumları ben fırsat olarak değerlendiririm. Karşındaki insanı tanıma fırsatın olur. İşten ayrıldığını ve şu an fazla paranın olmadığını, normalde kendi hesabını kendin ödemek istediğini ve buna uygun bi’ yerlere gitmeyi isteyeceğini söyle. Zaten oradan yaklaşımı belli olacaktır. Kimse de kalkıp fakir demez. Derse de bu onun ayıbıdır. Bu durumu fırsata çevir.
10 Yorumla
1 yılVay be işte senin gibi kız denk gelse ben bu kızın hesap ödeme olayını dert etmem. Böyle kıza her şey feda ama gevşek gevşek erkek hesabı ödemeli kafasında olan kızlara b0k bile ısmarlamam sana helal olsun. Bence durumunu karşi tarafa söyle emin ol daha rahat kafayla gidersin hatta açık sözlü ol ben şu an çalışmıyorum bu yüzden sadece kahve içmek istiyorum mümkünse de
143 Yorumla- 1 yıl
Evet? Doğru olan bu çünkü buluşmaya rahat kafayla gitmesi gerek bunun için de durumunu söyleyip ona göre gidecek. Diyecek ki ben çalışmıyorum bu yüzden kendimi öyle rahat hissetmiyorum bi kahve içelim tanışalım diyecek bu kdr basit ve zaten erkekler kadınlar gibi değil merak etme ayy parası yokmuş hesabı bana ödetecek diye ezik düşüncelere sahip değiller yani.
- 1 yıl
Sen okuduğunu anlamıyosun bunu söyledikten sonra zaten erkek hesabı ona ödetmez. Ne olacak sanıyosun 300 lira hesap geldi adam aas ben karışmam sen mi öde diyecek? Biraz mantıklı konuş
- 1 yıl
La havle arkadaş zaten o mantıkla bakarsan bu kızın buluşmaya gitmemesi gerekiyor mk 100 tı ile neyin hesabını ödeyecek? Kız gitmek istediği ve bi yol aradığı için bunu diyorum ben yoksa hiç buluşmaması lazım anlıyo musun? Ama kız buluşmamaktan bahsetmiyor bile
- 1 yıl
Üff ne laftan anlamaz insansın sen ya hala gelmiş boş boş konuyu uzatıyosun mk ne okuduğunu anlıyosun ne bişey bu kdr basit bişeyi anlamamak için direten insan
- 1 yıl
Ya mk andavalı kız mahçupta olsa buluşmak istiyor bunun içinde tavsiye istiyor bunun neyini anlamıyosun olmayan beynini sktğm andavalı? Senin o dingil mantığına göre olss zaten kızın hiç gitmemesi gerekiyo diyorum anlamıyo musun mk sığırı? Cebinde 100 lirayla gidip ne yapacak orada söylesene bi? Senin mantığın ne akşama kadar ilk buluşmada kahve bile içmeden gezmek mi beynini sktğm git yorumları oku insanlar ne demiş. Sen kimsin de cvp verme diyosun sokuk sktr git yorumuma cvp verme ozaman sktmin ergen andavalı
- 1 yıl
Bide tipten bahsediyor mk yamyamı kılıksız bi kendine bak suratına attırdığım
- 1 yıl
Etsen ne olur mk ergen artığı seni klasik yeni nesil işte ske sürülecek beyin olmadığı için olayı bile anlayamıyor. Yanbeş suratına s0ktuğum 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Kafaya bak yarısı kapalı yarııs açık mk hindistanlı kılıklısı 🤣🤣
- 1 yıl
Sen bu beyinle çok yaşamazsın zaten çünkü sende beyin yok mk hintli kılıklısı🤣 git soruyu detayı sabaha kadar oku sen belki anlarsın o sarımsak beyninle
- 1 yıl
Model olarak görüyor bide bu skimsonik şekli ahaha 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ya hadi sktr git gece gece kafa açma mk dingili ben senin o şeklinden bahsediyorum insan ne alaka mk eşeği ya bi insan bu, kdr mankafs olur. Annen açıl baban kapan dedi de ortada mı kaldın bu skimsonik şekli yaptın onu anlamadım 🤣🤣 saçın yarısı açık yarısı kapalı önden bakanlar saçını görüyor arkadan bakanlar görmüyor 🤣🤣🤣 ulan ya arkadaş şekil yapcam diye şempanze oluyolar haberi de yok
- 1 yıl
Tamam hadi sktr git artık kafamı yeterince açtın byinsizliğinle hem ergen artığı hem sarımsak beyinli hem de üstü minare altı şişhane kılıklı hintli 🤣
- 1 yıl
Bak işte yine andavallığına bi örnek daha mk cahili kafa açmayı hemen madde kullanmaya bağlayacak kdr cahil hırrboo bi tipsin 🤣🤣🤣 ben sıgara bile içmiyorum mk kaşmeri kafa açmak sadece maddeliyken ve ya sarhoşken mi kullanılır git bi öğren bakalım cahil köpek 😂
- 1 yıl
Sen sktr git o yarım kapalı kafanla kekolara meze yap kendini mk gizli motoru seni 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Sen benim skimi bile zorbalayamazsın bu ucube tipinle ve sarımsak beyninle. Her lafın ofsayt mk ezmesi, şu kılıkta kimi görsem daşak geçiyorum, kafaya bak ya ahaha modelini skym senin ben ya yemin ederim çarşaf giyen kadınların bi tarzı var ama senin gibilerin yok kafada yarım eşarba benzer skimden bişey üstüne giydiği desen alakası yok kafadakiyle 🤣🤣 altta da kesin ve kesin bol eşofman vardır mk hiç şaşmaz ahaha. Bide bu haliyle tipten bahsediyor konuyu kendisi açıyor senin ben şeklini şemalini skym ya sana bu şekli kim benimsettiyse onun ben taa mk 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Aynen aynen kesin okumuyosun mk kılıksızı seni. Sabahları kapalı akşamları açık düşük seni 🤣🤣
- 1 yıl
Aynen aynen okumuyosun mk kılıksızı. Eşarbı takarken saçlarının yarısını fönleyip yarıısnı fönlemiyo musun kız 🤣🤣
- 1 yıl
Her konuda aplttaal bi beyine sahip olduğunu anla diye. Belki o kılıksız şeklini değiştirirsin 😂
- 1 yıl
Para var ama zevk sıfırrr 😃
- 1 yıl
Sktrip gidersen kafam rahatlayacak artık kılıksız sokuk? Cvp verme artık ve sktr git lütfen
- 1 yıl
Yoruma salça olan senin skmin antifirizi cevabını aldın ve sktr git lütfen kılıksız, gitmen için yalvarmam gerekiyorsa onu da yaparım
- 1 yıl
ilk buluşmada iyi misin nasılsın çalışıyor musun okuyor musun vb illaki söyler sessiz sessiz duralım diyemi date yapsın sessizce duralım diye mi gidiliyor saçma o zaman ne anlamı kaldı söylemezseniz bile telefonda dersiniz illaki işten çıktım diye kadın boşa atarlanmış.
1 yılBuluşmayı erteleyebilirsin. İlk buluşmaya ihtiyatlı gitmekte fayda var. Paran olunca çıkarsınız. Daha henüz birbirinizi tanımıyorsunuz. Hesabı ödeyip ödemeyeceğini bilemezsin. O mahcubiyetle günün zehir olur keyif alamazsın.
10 Yorumla
1 yılKavurmalı pilav yenir. Güzel bi mahallenin sokağında hafif soğuk havaysa mükemmel oluyo. Zeka açılıyo, karşındakini daha iyi tanıyosun. Elinde sütlü filtre kahve (KAHVE he) ile birbirinizi tanıyosunuz. Saçmalamak için birebir ortam.
00 Yorumla
1 yılAl iki kağıt helva çayını evden termusa doldur bak keyfine
20 Yorumla
1 yılDüşünecek bir şey yok İlk buluşma da olsa 10 da olsa erkek Adam yanındaki bayana para ödetmez ödetirse de ondan olmaz zaten uzak dur
30 YorumlaAşkım ilk date, birbirinizi tanımaya yönelik olacağı için rahat rahat sohbet edebileceğiniz gürültülü olmayan sakin mekanları tercih edebilirsiniz. Sahil kenarında yürüyüşte yapabilirsiniz ellerinizde çay kahvelerle. Veya tatlı bir kafeye de oturabilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği de yiyebilirsiniz.
10 Yorumla
1 yıltürk kahvesi içsin o zaman… çay içsin o da olmadı limonata içsin. sanki amaç oturup iki çift lafın belini kırmak değil de nerde oturucaz ne yicez ne edicez. allah allah!
00 Yorumla
1 yılMahçubiyet duygusu bile yeterli aslında ama illa ödicem diyorsan churchill yapan bir mekana gidin sen kahve iç ona da churchill söyle, severek içebileceği en mantıklı içecek bu bence.
00 Yorumlahiç filtre kahve içmediyse bile seninle birlikte denemiş olur işte. birlikte onun daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yapın
10 YorumlaBirşeyler içilebilir sohbet muhabbet onun dışında film yemek yanlış tercih çünkü tanımıyorsun rahat olamazsın yani
00 Yorumla
1 yılYaşadığın yer sahil kenariysa bi piknik tarzı bi sey yapın ya da bir park tarzı yere oturun önemli olan gorusmeniz zaten.
00 Yorumla
1 yılYa bişey olmaz oturu bir yere öder muhtemelen o korkma bu kadar kahve de denemiş olur fena mı en kötü çay içer
00 Yorumlailk date bisey içecek ya da yenecek diyr bi kaide yok gidin bi parkda oturun konusun
Ayrica alkölu birile iliski olmaz01 Yorumla
1 yılO kadar çok yazım hatası var ki bunu okursam sinirlenirim ben.
10 Yorumla
1 yılMadem ikinizde de para yok
Yanınıza evden termosa çayınızı alın
Birde kek ya da bisküvi alın
Sahilde ya da guzel bir çay bahçesinde oturun10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 744 cevap paylaştı.
u 1 yılYarın buluşmayın o zaman Türk kahvesi için kalkın ilk buluşma 1 saati gecmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKategori müzik etkinlik ne alaka? Müzik nerede? Ayrıca ayağınızda dinimiz donunuz yok belli ki bir kahve içecek metelik yok ne işiniz olur date le. Bu millet boşuna bir adım yol alamıyor
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@bernakurt ben seni si. Etkinlik nedir önce onu öğren yarım akıllı. Bu date etkinlik mi🤣 konu aşk
1 yılDiger bulusmalarda sende odeyebilirsin ama bence ilk ulusmada kesinlikle erkek odemeli.
00 YorumlaBen açıkça her şeyin konuşulması taraftarıyım. Zaten anlayışsız biriyse baştan olmaması daha iyi
00 YorumlaZaten kendisi düşünmüstür şimdi sen hiç kafana takma
00 Yorumla
1 yılKahve içen birisi değil demekki ben de çıkarttım derken ne demek istedin?
00 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi cafeye gidilir bir yemeğe gidilir hesabıda erkek öder
00 Yorumla
1 yılSadece bir çay, kahve içmek ve sohbet ederken birbirini tanımak.. Bunlar yeterli olacaktır zaten..
00 Yorumla
1 yılBir çay için. Sohbet koyu olursa kahve geri kalanı da ödesin
00 Yorumla
1 yılGidin bir çay kahve için sonra kısa ve öz konuşun gerisi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇalıştırken Ağustos böceği gibi günübirlik günübirlik yaşarsan, işsiz kaldığında böyle sıkıntıya düşersin.
Evden termosa çay, kahve hazırlayıp beraber bir AVM de için.
00 YorumlaPoligona götürmüştüm. Ilk olarak şaşırdı atış yapamam falan dedi ama sonra aşırı keyif aldı.
00 Yorumla
1 yılDurumun böyleyse sahilde çay için öğlen buluşup. Öğlen hava sıcak oluyor ince bir ceket yeterli olur
00 YorumlaKahve tatlı belki bi sahil yürüyüşü çok uzun da sürmesin bence… 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBütçen yoksa niye ilişki yapıyorsun ki? Önce ekonomik olarak ayaklarının üzerinde dur acelen yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSaçmalama ilk buluşmada erkeğe ödetmezsen asla roller oturmaz. Seni terkeder dişil enerjide hissedemez seni
13 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka awk ne daçma şey o ys öyle kural yok
Cevap sahibi1 yıl@Mericeyn10 var
- 1 yıl
Bence yol banane awk
1 yılAdam alkolik diyememiş alkolü sık tüketen biri demişsin. Umarım senin içinde adalet arayışında bulunmayiz. Dert ettiğin şey bence para değil de karşındaki insan olsaydı 1gune 1 simit 1 çay da yeterli olur
00 Yorumla
1 yılDate nedir yani kendi dilinizde buluşmak yazmak sizi düşürür mü öldürür mü ne özenti tiplersiniz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen kaliteli bi kadınsın. Umarım parasal ve iş konuların yoluna girer
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSahil varsa yuruyus yapşn sonra da usudum bi cay icelim de
00 Yorumla
1 yılBirbirinizi tanımaya odaklanırsınız. Konuşmalarınız, tercihleriniz, hobileriniz ve gelecekteki beklentileriniz gibi şeyler hakkında olur. Sinemaya gidebilir, bir kafeye oturup sohbet edebilirsiniz.
00 YorumlaAy 100 tllik kahveden kimse fakir olmaz bırak odesin keyfine bak
00 Yorumla
1 yılNe olursa olsun sakın ilk buluşmada arkadaş getirmeyin. Benimki arkadaşlarını getirdi akşamına ayırdılar bizi ya
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz ilk dateimizde göl kenarına gitmiştik onjn arabasıyla kamp sandalyesini kurup sohbet muhabbet etmiştik. İllaki kafeye filan gitmenize gerek yok kalabalım olan yerler sıkıcı oluyor zaten
00 Yorumlasinemaya gidin sonra dışarı çıkın sohbet edin temiz bir bahçeye oturun
00 Yorumlayanlış düşünüyorsun. erkeğin hesap ödemesi bence centilmenlik
01 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok sonuçta ilk buluşma bu hemen evlenecek değiller ya kimse kimsenin yediğini içtiğini ödememeli
1 yılBen yemeğe ve sonrasında kahve içmeye davet etmiştim.
00 Yorumla
1 yılyemek yenebilir
00 Yorumla
1 yılKendini mahçup hissetmen saçma. O ödesin işte
00 Yorumla
1 yılSıradan bir Sarıyer börekçisi tarzı simit çay
00 Yorumla
1 yılKahve içilmeye gidilir bence.
00 Yorumla
1 yılErtele ya da o kişi ödesin
00 YorumlaSahil kenarında arabada oturmak 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldate de ne ya türkçenize özünüze dönün mk bellemişsiniz date vsvs
00 YorumlaCüzdanımı evde unutmuşum de 🤪
00 Yorumla
1 yılbir şey yemeyin alışveriş yerlerini gezin
00 Yorumla
1 yılSevişilir merhaba
00 Yorumla
1 yılİlk buluşma yazmak çok mu zor date ne yaa
00 YorumlaYemek yenir bir şeyler içilir
00 YorumlaNikah dairesine gidilir.
00 YorumlaBilmem hiç ilk buluşmam olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAga be milletin sevgilisi var ne zaman nasip olur