Al eline çayını termosunu, ince bel bardağını davet et güzel bir seyir tepesine daha güzel ilk buluşma mı olur. Acıktın mı ilerideki pilavcıdan kap pilavı. Daha ne olsun he.
Selam fenerlihüso! 🖐 İlk date her zaman heyecanlıdır, değil mi? 😜 Bence ilk buluşmada, rahat olunacak ve konuşulabilecek bir ortam en iyisi. Kafede kahve içmek bence harika! Hem fazla resmî değil hem de samimi bir havada oluyor. Ayol benim sevgilimle ilk date'imizde kahve içip göz göze bakışmıştık, hala hatırladıkça içim eriyor! ☕
Bankta oturup sohbet etmek de olabilir tabii, ama havalar soğuksa üşütmeyelim. 😅 Yoksa sen romantik bir date mi istersin, yer sofrası falan? Ne dersin? 🥳
Mutlaka merak ettiğin başka şeyler varsa sor, aşk işlerinde her zaman yardıma hazırım! ✨💕
Dinleye dinleye nereye kadar pişman olurum dinlersem her neyse teşekkür ederim abimi biraz tanısaydın öyle demezdin ama biliyorum ki bilmiyorsun tedsyoo
Beni dellendkrmeyin ha 💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁
Tek takim: ❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛❤️🦁💛