Müzik & Etkinlik Bu sözden ne anlıyorsunuz açıklar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaban gülü gibisin dağda, kırda, bayırdaSeni dermem imkansız rüyalarım olmasa… Bu sözden ne anlıyorsunuz açıklar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Dermem ne demek baktın mı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Toplamak Yorumla NükleerBaşlıklıAdam 1 yıl Hmm o zaman kim söylemişse çok güzel şeyler anlatmaya çalışmış bence Yorumla Soran 1 yıl Açıklar mısın Yorumla NükleerBaşlıklıAdam 1 yıl Benim anladığım. gittiğim yerler de sen varsın hep seni görüyorum, ama rüyalarım daa sana daha kolay erişebiliyorum Yorumla
Poyrazumut34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Seni dermem degil seni görmem :) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İkisi de var ne anlaaymış açıklar mısın Yorumla Soran 1 yıl Anlatmış Yorumla Poyrazumut34 1 yıl Bilmem:) Yorumla
Cengiz_1977 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 1 yıl Şarkı sözü 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Anlam olarak sordum Yorumla Cengiz_1977 1 yıl İltifat ediyor hekim yolladiysa Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dermem ne demek baktın mı
Toplamak
Hmm o zaman kim söylemişse çok güzel şeyler anlatmaya çalışmış bence
Açıklar mısın
Benim anladığım. gittiğim yerler de sen varsın hep seni görüyorum, ama rüyalarım daa sana daha kolay erişebiliyorum
selami şahine sorsana aw
Seni dermem degil seni görmem :)
İkisi de var ne anlaaymış açıklar mısın
Anlatmış
Bilmem:)
Şarkı sözü
Evet Anlam olarak sordum
İltifat ediyor hekim yolladiysa
Nasıl yani