Müzik & Etkinlik Yıllardır bildiğiniz şarkının sözlerini aslında farklı olduğunu sonradan fark ettiniz mi? яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor İstersen daglar daglar degilmis 🥹 istersen dağlar ağlarmışBu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinAy ben şok ben iptal nsjs Yıllardır bildiğiniz şarkının sözlerini aslında farklı olduğunu sonradan fark ettiniz mi? Cevapla Şok Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. fark ettim evet 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl neeeeee yıkıldım şu an 🥹🥹 istersen dağlar dağlar diye biliyorum senelerdir 2 5 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Bende öyleee 😭 merakettimmişte 1 yıl nasıl algılamamışız yıllardır🥹 яüүαмsı 1 yıl Hı bide mantıklısıda o ayni istersen dağlar dağlar ne mantıksa jsjs istersen dağlar ağlar mantık var bunda birde haha merakettimmişte 1 yıl mantığı düşünsek hiç bi şarkıyı dinleyemeyiz ki 😂 яüүαмsı 1 yıl 😂😂 hahah artık dusunmek lazım şoklanıyoz sonra
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl ben bazen sallarım:) mesela tarkan ne nedamat duydum ne kahroldum diyomuş. ben e ne davet dudyum diye uyduruyordum 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Dağlar ağlar mıymış. Yanlıştır o dağlar dağlardır 😀 0 3 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Dağlar ağlarmıs ya jsj Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl https://karnaval.com/sarkilar/isyankar-1273Seni kandırmışlar 🤣 Yorumla яüүαмsı 1 yıl 😂 Instagram gönderide kini dinle Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bütün şarkıları sallarim ben zaten doğrusu ne diye de bakmam 😅 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Şarkı sözlerini pek bilmem. Enstrümantal yapısına bakıyorum istemsizce. Müzisyenlik hastalığı bu 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 420 cevap paylaştı. Bende dağlar dağlar diye biliyordum 😑 1 4 Yorumla яüүαмsı 1 yıl :/ dağlar ağlarmış zaten düşününce mantıklısı da o ya Yorumla superpsikolog 1 yıl Onlarda kelimeleri yiyerek söylemesin, hep yanlış biliyorum şarkıları Yorumla яüүαмsı 1 yıl Jsjs hahah bence de Yorumla superpsikolog 1 yıl Bi daha yeni şarkı dinlemeden önce sözlerini okuyacağım Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl hayır dağlar dağlar kabul etmiyorum hbjhbh 1 1 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Etmem lazım sjjs Yorumla
içimidökmekiçinn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Bak bazen oluyor o 0 1 Yorumla яüүαмsı 1 yıl Jsjs oluyomjs evet Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 553 cevap paylaştı. Şu an öğrendim sayende 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olabiliyor böyle şeyler djjx 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ahshs evet oldu bir kaç kere bu ya. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
fark ettim evet
neeeeee yıkıldım şu an 🥹🥹 istersen dağlar dağlar diye biliyorum senelerdir
Bende öyleee 😭
nasıl algılamamışız yıllardır🥹
Hı bide mantıklısıda o ayni istersen dağlar dağlar ne mantıksa jsjs istersen dağlar ağlar mantık var bunda birde haha
mantığı düşünsek hiç bi şarkıyı dinleyemeyiz ki 😂
😂😂 hahah artık dusunmek lazım şoklanıyoz sonra
ben bazen sallarım:) mesela tarkan ne nedamat duydum ne kahroldum diyomuş. ben e ne davet dudyum diye uyduruyordum
Dağlar ağlar mıymış. Yanlıştır o dağlar dağlardır 😀
Dağlar ağlarmıs ya jsj
https://karnaval.com/sarkilar/isyankar-1273
Seni kandırmışlar 🤣
😂 Instagram gönderide kini dinle
Bütün şarkıları sallarim ben zaten doğrusu ne diye de bakmam 😅
Şarkı sözlerini pek bilmem. Enstrümantal yapısına bakıyorum istemsizce. Müzisyenlik hastalığı bu
Bende dağlar dağlar diye biliyordum 😑
:/ dağlar ağlarmış zaten düşününce mantıklısı da o ya
Onlarda kelimeleri yiyerek söylemesin, hep yanlış biliyorum şarkıları
Jsjs hahah bence de
Bi daha yeni şarkı dinlemeden önce sözlerini okuyacağım
hayır dağlar dağlar kabul etmiyorum hbjhbh
Etmem lazım sjjs
Bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım
Bak bazen oluyor o
Jsjs oluyomjs evet
🤭🤭🤭🤭🤭bende şimdi orendim la
Şu an öğrendim sayende