Kilis yöresine ait "Kundurama kum doldu" isimli türküde bu sözler bulunmaktadır.
Şahsımla ilgisi olmayıp, bütün kadınlar ülkemizin ve yer yüzünün çiçekleridir. 🌹🌹
Kilis yöresine ait "Kundurama kum doldu" isimli türküde bu sözler bulunmaktadır.
Şahsımla ilgisi olmayıp, bütün kadınlar ülkemizin ve yer yüzünün çiçekleridir. 🌹🌹
İlk kısmında, "duvarda elek mi olur?" sorusuyla bir şeyin yerli yerinde olmadığını ya da mümkün olmadığını ima ediyor. "Elek," aslında un veya diğer malzemeleri elemek için kullanılan bir araçtır ve duvarda asılı durması normal değildir; bu nedenle, bu ifade bir garipliği, uygunsuzluğu veya mantıksızlığı ifade eder.
İkinci kısımda, "el kızı Melek mi olur?" ifadesiyle, başkalarının kızının melek gibi (masum, mükemmel) olmasının beklenmemesi gerektiğini anlatır. Bu, bir kişinin dışarıdan görünen mükemmelliğine güvenmenin veya ona idealize etmenin yanlış olduğunu ima eder.
Teşekkürler
El kızını anladımda duvar da elek mi olur derken asmak anlaminda oluyor... her nakaratra evet olur diyorum jsjs ben o kısmı anlamadim
Ama o duvarı cok sevdim. O duvar, tam elek asmalık hxhs
Gidip sozlerine bakicam simdi😀
Günaydın, teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Şair burada ya nasip demek istemiş sanırım 😅
Bence iyi şeyler demek istemiştir
Aaaaa bende tam anlamdım ki 🤔😂😂😂kafam karşıtı
Bence arkadaş birine gönül vermiş ama umduğu gibi çıkmamış. 😂😂 Ondan ötürü bir yarası var ve onun etkisiyle şarkıyı yazmış.
Adam gibi adam
Yok nerde adam
ya da bize rast gelmez🎙🎹 le aynı mana😅
Bence şarkıcı da ne demek istediğini tam anlamamıştır
Anladıysam arap oliyim
Ehehdh mülteci diye ülkeden atılmak istemem😆
evet gtümüze tekmeyi basacaklar
Duvara elek asılmaz demek ki.
Resmen kadınlar şeytandır demis
Ben bilmem hayatım.. 😂😂
Kilise mi aitmiş yeni öğrendim teşekkürler
El kızı seni sever mi diyor